Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Αγνόησαν το lockdown και βγήκαν για περίπατο - "Χάος" στην Αθήνα

Απίστευτες εικόνες

20 Δεκεμβρίου 2020 20:57
Κορωνοϊός: Αγνόησαν το lockdown και βγήκαν για περίπατο -

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό είναι τραγική όπου και αυτό φαίνεται διότι σήμερα Κυριακή 20 Δεκεμβρίου ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα κρούσματα αλλά και του θανάτους, αλλά αυτό δεν φαίνεται να κατάφερε να ενόχλησε κανέναν διότι επικρατεί ένα "χάος" στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα οι πολίτες της Αθήνας φαίνεται να μην ενοχλούνται από τα μέτρα περιορισμού που υπάρχουν και γενικά το lockdown που επικρατεί τον τελευταίο καιρό για αυτό και αποφάσισαν να κάνουν μία βόλτα στο Σύνταγμα.

Η κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα

Ειδικότερα με τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν ο κόσμος βγήκε έξω παρά τα μέτρα που υπάρχουν για το lockdown. Οι σκηνές που επικρατούν στην Αθήνα τις τελευταίες ώρες θυμίζουν τις παλιές εποχές που η πλατεία Συντάγματος και η Ερμού "γέμιζε" από τον κόσμο για να απολαύσει τον στολισμό και τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ανά διαστήματα πάνω στην πλατεία, όπως και σε μέρος της Ερμού, υπάρχει πλήθος κόσμου, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που δεν φορούν μάσκα. Στην πλατεία έχουν φτάσει δύο περιπολικά, ένα της αστυνομίας και ένας της δημοτικής αστυνομίας και οι αστυνομικοί με ντουντούκες καλούν όσους βρίσκονται εκεί να αραιώσουν και να τηρούν τα μέτρα.

Κορωνοϊός: "Βράζει" η Αττική - Που εντοπίστηκαν τα περισσότερα κρούσματα

Συνεχίζει ο κορωνοϊός το πέρασμα του σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα να αφήνει αρκετούς θανάτους και κρούσματα σύμφωνα και με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΟΔΥ πριν από λίγη ώρα.

Συγκεκριμένα σήμερα Κυριακή 20 Δεκεμβρίου ο ΕΟΔΥ μέσα από ανακοίνωση του ανέφερε ότι μέσα σε ένα 24ωρο είχαμε πάνω από 500 κρούσματα στη χώρα εκ των οποίων 15 είναι εισαγόμενα και 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Παράλληλα η Αττική και η Θεσσαλονίκη συνεχίζουν να βρίσκονται στο "κόκκινο" όπου συγκεντρώνουν τα περισσότερα ημερήσια κρούσματα, με 172 και 100 αντίστοιχα. Παρακάτω θα βρείτε την κατανομή των 573 νέων εγχώριων κρουσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Αναλυτικά ο χάρτης με τα κρούσματα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share