Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Έφυγε" από τη ζωή η Κάτια Ναλμπαντίδου

Θρήνος...

20 Δεκεμβρίου 2020 18:03

Θλίψη επικρατεί στον ραδιοφωνικό κόσμο διότι "έφυγε" από τη ζωή η Κάτια Ναλμπαντίδου η οποία ήταν η ιδιοκτήτρια του μουσικού ραδιοφωνικού σταθμού "ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ 103 FM". Επίσης θλίψη επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο διότι έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σπύρος Μίσθος.

Συγκεκριμένα η Κάτια Ναλμπαντίδου "άφησε" την τελευταία της πνοή το πρωί της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου η οποία νοσηλευόταν εξαιτίας χρόνιου προβλήματος υγείας.

Η 42χρονη γυναίκα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις αρχές της εβδομάδας όπου εκεί έδινε τη "μάχη" της με την ασθένεια που την ταλαιπωρούσε αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να "φύγει" από τη ζωή μέσα στη ΜΕΘ. Μαζί της ήταν σε αυτό τον αγώνα ήταν η μητέρα της, Χρύσα Σταμούλη, συνταξιούχος χημικός στην ΕΒΟΛ και η πολυαγαπημένη της αδερφή Φιλίτσα η οποία δεν μπορούν να ξεπεράσουν το θάνατο της γυναίκας που αγαπούσαν αρκετά.

Ποια ήταν η Κάτια Ναλμπαντίδου

Η Κάτια Ναλμπαντίδου ήταν ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού "ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ 103 FM" στη Νέα Ιωνία, κόρη του Άγγελου Ναλμπαντίδη, που τη δεκαετία του ’90 είχε ασχοληθεί με ραδιοτηλεοπτικές επιχειρήσεις στον Βόλο. Ως μουσικός παραγωγός είχε πολλούς πιστούς φίλους στα ερτζιανά.

Πέθανε ο Βάιος Ντανόπουλος από κορωνοϊό

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καρδίτσας ο γνωστός φωτογράφος Βάιος Ντανόπουλος. Ο 63χρονος είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊο και τις τελευταίες μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα.

Η είδηση του θανάτου του αγαπητού στην πόλη μας φωτογράφου, συγκλόνισε την τοπική μας κοινωνία. Τον θανόντα αποχαιρέτισε με ανάρτησή του στα social media ο φίλος του και συνάδελφός του Ηλίας Παγανός.

Επίσης, σοκ επικρατεί και στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην τοπική κοινωνία στον Τύρναβο από την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Περπέρα, ο οποίος σε ηλικία 68 ετών έχασε την πολυήμερη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, προσβεβλημένος από κορωνοϊό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share