Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: Σκότωσε τον ανήλικο γιο της και μετά αυτοκτόνησε

Τραγωδία

19 Δεκεμβρίου 2020 14:09
Άγριο έγκλημα: Σκότωσε τον ανήλικο γιο της και μετά αυτοκτόνησε

Ένα σοκαριστικό γεγονός αποκαλύφθηκε όπου μία μητέρα σκότωσε τον ανήλικο γιο της και έπειτα αυτοκτόνησε ενώ είχε προϊδεάσει για την πράξη της μέσα από τα social media. Επίσης ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε όπου οι παππούδες ενός 2χρονου παιδιού τον σκότωσαν και έπειτα τον έψησαν στον φούρνο.

Ένα άγριο έγκλημα εκτυλίχτηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Τέξας το οποίο κανείς δεν μπορεί να το διαπιστώσει όπου μία 43χρονη μητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Επίσης η αστυνομία βρήκε στο σπίτι και την 16χρονη κόρη της Chelsee σοβαρά τραυματισμένη, με το νεαρό κορίτσι να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η ανακοίνωση του εγκλήματος στο Facebook

Η Chelsee Dodd είχε προϊδεάσει μέσα από το Facebook με ένα μήνυμά της για το τι θα επακολουθούσε, ωστόσο κανείς δεν σκέφτηκε πως θα έφτανε σε σημείο να σκοτώσει τον 10χρονο Trace. «Εύχομαι να έχετε όλοι ΕΙΡΗΝΗ τη Νέα Χρονιά. Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές», ανέφερε το μήνυμα στο Facebook. Σημειώνεται ότι η Chelsee και ο Trace βρέθηκαν νεκροί επί τόπου.

Φρίκη: 26χρονη μητέρα έκαψε το 19 μηνών μωρό της

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα διαπράχθηκε στην Βρετανία με μία 26χρονη μητέρα να «τσουρουφλίζει» και να καίει ζωντανή με καυτό νερό το μόλις 19 μηνών μωράκι της!

Δράστρια η Katie Crowder, η οποία δεν δίστασε να δολοφονήσει μαρτυρικά την κόρη της, χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ με έναν 27χρονο πατέρα να δολοφονεί την γυναίκα του και τα παιδιά του και να εντοπίζεται λουσμένος στο αίμα.

Μάλιστα, η Crowder, αφού έκαψε την άτυχη Gracie, στη συνέχεια πήγε στο σπίτι των γονιών της, όπου έμεινε για μια ώρα και στη συνέχεια πήγε την κόρη της στο νοσοκομείο, όπου το κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Crowder καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης από το δικαστήριο του Νότιγχαμ, με τον δικαστή, Jeremy Baker να αναφέρει στην ανακοίνωση της ποινής πως: «το παιδί δεν πέθανε αμέσως, αλλά υπέφερε για τουλάχιστον μια ώρα».

Φρίκη: Πατέρας βίασε και σκότωσε την 2χρονη κόρη του

Φρίκη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ με έναν πατέρα να βιάζει και να σκοτώνει την 2χρονη κόρη του μέσα στο φορτηγό του. Επίσης, φρικτό θάνατο βρήκε στα χέρια του 18χρονου εραστή του ο 15χρονος Alex Rodda στην Αγγλία.

Ήταν Ιούλιος του 2002 όταν την είχε πάρει μαζί του για μια παράδοση σε αεροπορική βάση του Τέξας που θα συνέβαινε το μοιραίο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο πατέρας εξοργίστηκε με τη μικρή, γιατί το παιδί έπαιζε με το γιογιό μέσα στο φορτηγό. Της χτύπησε επανειλημμένα το κεφάλι στο παρμπρίζ και το ταμπλό.

Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έζησε για λίγο με μηχανική υποστήριξη, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα. Ο Bourgeois είναι θανατοποινίτης από το 2004. Στο δικαστήριο αποδείχτηκε επίσης πως κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του.

Θα εκτελεστεί με φονική ένεση στις Ομοσπονδιακές Φυλακές της Ιντιάνα. Η εκτέλεσή του είναι μάλιστα η δεύτερη που έχει προγραμματίσει η απερχόμενη κυβέρνηση κατά τις προσεχείς ημέρες.

Ο άλλος θανατοποινίτης είναι ο Brandon Bernard, ο οποίος απήγαγε και σκότωσε το 1999 δυο παιδιά από κατασκήνωση του Τέξας. Τρεις ακόμα εκτελέσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν πριν τις 20 Ιανουαρίου..

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share