Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κύκλωμα κοκαΐνης: Προφυλακίστηκαν τα μέλη που φέρονται να έκαναν τη διανομή

Ραγδαίες εξελίξεις!

18 Δεκεμβρίου 2020 19:56
Κύκλωμα κοκαΐνης: Προφυλακίστηκαν τα μέλη που φέρονται να έκαναν τη διανομή
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το κύκλωμα κοκαΐνης με την εγκληματική ομάδα, που φέρεται να έκανε τη διανομή σε κόσμο της... υψηλής κοινωνίας, με τα μέλη της που πραγματοποιούσαν αυτή τη διανομή να προφυλακίζονται.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους φέρονται να δήλωσαν τοξικομανείς, σύμφωνα με τις Αρχές είχαν στο «πελατολόγιο» τους εκατοντάδες ονόματα και διευθύνσεις επώνυμων Αθηναίων. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος στον οποίο αποδίδεται ο ρόλος του αρχηγού αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που κινούσε τα νήματα υποδεικνύοντας τρίτο πρόσωπο το οποίο, ωστόσο, δεν έχει συλληφθεί.

Ο κατηγορούμενος επεφύλαξε για τον εαυτό του δεύτερο ρόλο, καθώς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι λόγω της εξάρτησης του από τις ναρκωτικές ουσίες αναγκάστηκε να διακινεί ναρκωτικές ουσίες για να μπορεί να παίρνει τη δόση του. Η γυναίκα του -σύμφωνα με πληροφορίες- έκανε λόγο για μία βασανιστική κατάσταση που ζούσε λόγω της εξάρτησης από τα ναρκωτικά του πατέρα του παιδιού της. Αλλά, και η αδελφή της η οποία είναι επίσης κατηγορούμενη φέρεται να ανέφερε στην απολογία της πως αποθήκευε κοκαΐνη στο σπίτι της για να εξασφαλίσει τη δόση της.

Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρέθηκε και η πεθερά του φερόμενου αρχηγού η οποία στην απολογία της αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Αμέσως μετά την απολογία των κατηγορουμένων ανακρίτρια και εισαγγελέας τους έκριναν προφυλακιστέους. Στην λίστα των πελατών, σύμφωνα με πληροφορίες, συμπεριλαμβάνονται τραγουδιστές και σύζυγοι τραγουδιστών, αθλητές, επιχειρηματίες των Κυκλάδων, δημοτικοί άρχοντες, δικηγόροι, διαφημιστές, οι οποίοι φέρονται να επικοινωνούσαν με τα προσωπικά τους τηλέφωνα με το κύκλωμα, για να… ψωνίσουν δίνοντας από 70-100 ευρώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share