Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Τέλος" σε γάμους και βαφτίσεις από τις 18 Δεκεμβρίου - Γιατί γίνεται αυτό

Αναλυτικά οι ημερομηνίες

18 Δεκεμβρίου 2020 14:40

Όσοι ονειρεύονταν να κάνουν μία γιορτινή βάφτιση ή έναν λαμπερό γάμο μάλλον θα πρέπει να περιμένουν διότι για ορισμένες μέρες τον Δεκέμβριο καμία τελετή δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Επίσης δείτε τι έγινε σε αυτό τον γάμο όταν ένας άντρας παραδέχτηκε την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι για να γίνει ένας γάμος ή μία βάφτιση πρέπει να οριστούν οι ημερομηνίες με αποτέλεσμα αυτοί που θέλουν να κάνουν τις τελετές να ψάχνουν τις κατάλληλες ημερομηνίες. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες που οι τελετές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν διότι δεν επιτρέπεται.

Αυτές είναι οι ημερομηνίες που δεν επιτρέπονται οι τελετές

Για όσους ονειρεύονται να παντρευτούν ή να βαφτίσουν την περίοδο των Χριστουγέννων μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν τα σχέδια τους διότι δεν επιτρέπεται για συγκεκριμένες ημέρες του Δεκεμβρίου. Οι ημερομηνίες, κατά τις οποίες δεν τελούνται τα μυστήρια του γάμου και τις βάπτισης τον Δεκέμβριο είναι από τις 18 ως 25 Δεκεμβρίου.

Οι λόγοι που δεν γίνονται οι τελετές

Και αυτό γιατί είναι το διάστημα της αυστηρής νηστείας των Χριστουγέννων, οπότε δεν επιτρέπεται ούτε η κατάλυση του ψαριού. Επίσης, αξίζει να γνωρίζετε ότι κάποιος Ναός, μπορεί να απαγορεύσει έναν γάμο ή μια βάφτιση αν η ημερομηνία συμπίπτει με την ημερομηνία που γιορτάζει ο Ναός. Ωστόσο, εάν υπάρχει σοβαρός λόγος που πρέπει να τελεσθεί ένα μυστήριο, τότε πρέπει να δοθεί ειδική άδεια από τον Μητροπολίτη.

30χρονη νύφη πόζαρε τη μέρα του γάμου της - Το αποτέλεσμα; Δε φαντάζεστε...

Ο γάμος στα Χανιά έγινε θέμα συζήτησης. Η νύφη έλαμπε και έκλεψε την παράσταση. Ντύθηκε γαμπρός ο Ανδρέας Μανωλαράκης...

Ένας από τους πιο αγαπητούς Χανιώτες καλλιτέχνες ενώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (27-06-2018) με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την αγαπημένη του. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μανωλαράκη, o οποίος παρουσία πολλών φίλων και συγγενών, παντρεύτηκε την σύντροφό του, Αργυρώ Καραμουσαδάκη.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών φίλων και συγγενών του ζευγαριού στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στο Νέο Χωριό Βουκολιών, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το γλέντι που στήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσκλών, στην πλατεία του χωριού που διαμορφώθηκε κατάλληλα για το ευτυχές γεγονός.

Tο ψιλόβροχο που έπεσε για λίγα λεπτά, δεν ήταν αρκετό για να εμποδίσει το κέφι αλλά και το γλέντι, για το οποίο η προετοιμασία είχε ξεκινήσει μέρες πριν. Επίσης, ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε εκκλησία της περιοχής της Λάρισας, όπου ιερέας προέβη σε... αντίποινα στη νύφη για το – ομολογουμένως υπερβολικο – «στήσιμο» της νύφης στο γαμπρό.

Όπως ήταν φυσικό, το γλέντι ήταν καθαρά παραδοσιακό, ενώ το παρών έδωσαν για να ευχηθούν στο ζευγάρι, πολλοί συνάδελφοι του γαμπρού, ο οποίος είναι από τα πιο ευγενικά και καλά παιδιά του χώρου.

Η νύφη, η πανέμορφη Αργυρώ, έλαμπε μέσα στο κομψό νυφικό της, ενώ η πιο συγκινητική στιγμή ήταν το τραγούδι “Όμορφα λόγια” που ξεκίνησε στην αρχή να τραγουδά μόνος του ο Ανδρέας και στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί!

Γαμπρός και νύφη σε ένα γάμο εκπληκτικό στα Χανιά!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share