Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρίκη στο Πέραμα: Άνδρας κακοποιούσε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Το περιστατικό γινόταν επί τέσσερα χρόνια

17 Δεκεμβρίου 2020 14:36
Φρίκη στο Πέραμα: Άνδρας κακοποιούσε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Ένα φρικιαστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε πρόσφατα στο Πέραμα όπου ένας άνδρας κακοποιούσε επί τέσσερα χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του. Επίσης πριν λίγες μέρες αποκαλύφθηκε μία ακόμη τρομακτική υπόθεση στο Ρέθυμνο όπου ένας πατέρας ασελγούσε στην 15χρονη κόρη του.

Συγκεκριμένα στο Πέραμα ένας 58χρονος Αλβανός βίαζε και κακοποιούσε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια την 10χρονη κόρη της συντρόφου του. Αυτό που προκαλεί τρόμο είναι ότι ο άνδρας βίαζε την ανήλικη από τα 10 της χρόνια ενώ η υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ερευνά πληροφορίες ότι τα προηγούμενα χρόνια ο συγκεκριμένος αλλοδαπός κακοποιούσε σεξουαλικά και δεύτερη ανήλικη από προηγούμενη σχέση του στην περιοχή του Πειραιά.

Ειδικότερα τις τελευταίες εβδομάδες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας και της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων αναζητούσαν τον 58χρονο άνδρα καθώς σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για τους βιασμούς καθώς όπως προέκυψε από την προανάκριση από το 2016 μέχρι το Νοέμβριο του 2020 βίαζε συνεχώς το 14χρονο κορίτσι. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη, αύριο οδηγείται στον ανακριτή Πειραιά, ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.

Μυτιλήνη: Έρευνες για βιασμό 3χρονης στο Καρά Τεπέ

Σοκ προκαλεί η είδηση για το βιασμό ενός 3χρονου κοριτσιού στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα tonisi.gr.

Το βράδυ της Δευτέρας, μια τρίχρονη, παιδί οικογένειας από το Αφγανιστάν που έχει αιτηθεί άσυλο, βρέθηκε λιπόθυμη στις λάσπες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το κοριτσάκι αιμορραγούσε και, σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση των γιατρών που ήταν στον καταυλισμό, το νήπιο έπεσε θύμα βιασμού.

Πάντα σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, η 3χρονη ανέκτησε τις αισθήσεις στο ιατρείο του καταυλισμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για περισσότερες εξετάσεις και νοσηλεία στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία.

Ωστόσο σοκ προκαλεί η είδηση για καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών για βιασμούς, λήψεις ναρκωτικών και αιχμαλωσία από άνδρα στον Κεραμεικό.

Σοκ στον Κεραμεικό: Καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών για βιασμούς, λήψεις ναρκωτικών και αιχμαλωσία από άνδρα

Σοκ φέρνει οι καταγγελίες δύο ανήλικων κοριτσιών στην Αθήνα, με τις δύο να υποστηρίζουν πως ήταν αιχμάλωτες ενός άνδρα στον Κεραμεικό, ο οποίος τις βίαζε και τους έδινε ναρκωτικά.

Η αστυνομία εξετάζει τις καταγγελίες, ενώ ο φερόμενος δράστης έχει συλληφθεί, με μια αντίστοιχη ιστορία να φέρνει την φρίκη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια έκαναν την καταγγελία σε άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, όταν τους είδαν στο δρόμο κατά τη διάρκεια -όπως υποστηρίζουν- της απόδρασής τους από το διαμέρισμα στο οποίο ήταν αιχμάλωτες.

Τα κορίτσια είπαν στην ομάδα ΟΠΚΕ πως ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής τις κρατούσε σε ένα διαμέρισμα στον Κεραμεικό, δίνοντάς τους ναρκωτικά ενώ τις ανάγκαζε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί του δίχως τη θέλησή τους.

Ο άνδρας συνελήφθη από την ομάδα ΟΠΚΕ και η αστυνομία εξετάζει την καταγγελία για το θρίλερ στον Κεραμεικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share