Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ποια Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά; Κλείνουν από τώρα κορωνοπάρτι σε βίλες στη Μύκονο για το Πάσχα! (Video)

Αδιανόητο!

17 Δεκεμβρίου 2020 13:37
Ποια Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά; Κλείνουν από τώρα κορωνοπάρτι σε βίλες στη Μύκονο για το Πάσχα! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ποια Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά; Στη δημοσιότητα ήρθαν σήμερα αποκαλύψεις για πασχαλινά κορωνο-πάρτι σε βίλες στη Μύκονο, τα οποία ήδη προετοιμάζονται, όπως καταγγέλλει το Σωματείο Επιχειρήσεων Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Με την επιστολή που δημοσιοποίησαν στο Facebook προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη οι επιχειρηματίες της Μυκόνου ζητούν τηλεδιάσκεψη προκειμένου να αναλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ απευθύνουν έκκληση στον κ. Χρυσοχοΐδη για ενημέρωση αναφορικά με τον σχεδιασμό του υπουργείου προκειμένου να μπει «φρένο» στα κορωνοπάρτι, ενόψει και της θερινής περιόδου του 2021.

Ενώ, το καλοκαίρι ένα ζευγάρι που είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και βρισκόταν σε ξενοδοχείο αναφοράς, έσπασε την καραντίνα και πήγε σε πάρτι που γινόταν σε βίλα του νησιού στη Φτελιά και στο οποίο υπήρχαν τουλάχιστον 500 άτομα.

Χωρίς τέλος τα κορωνο-πάρτι - Άνδρας γιόρτασε κανονικά τα γενέθλια του στο Πήλιο

Με την κατάσταση του κορωνοϊού στην Ελλάδα να γίνεται όλο και χειρότερη και το locdown να είναι εδώ και σχεδόν ένα μήνα σε ισχύ τα κορωνο-πάρτι φαίνεται να συνεχίζουν κανονικά, όπως πριν λίγες μέρες που γιόρτασε τα γενέθλια του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Συγκεκριμένα δεν είχε και την καλύτερη κατάληξη το πάρτι γενεθλίων που έκανε ένας 25χρονος με πέντε φίλους του σε βίλα στο Πήλιο, εν μέσω lockdown την περασμένη Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Το πάρτι φέρεται να «αποκαλύφθηκε» από ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τα πέντε άτομα, ηλικίας από 20 έως 25 ετών, που ταυτοποιήθηκαν, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρω και εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί σύμφωνα με το taxydromos.gr, επέβαλαν στον φερόμενο διοργανωτή του πάρτι πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και στον καθένα από τους υπόλοιπους πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share