Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί στο Περιστέρι: Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο γιος του εφοπλιστή - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου

16 Δεκεμβρίου 2020 15:01
Πυροβολισμοί στο Περιστέρι: Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο γιος του εφοπλιστή - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου σημειώθηκαν στο Περιστέρι πυροβολισμοί όπου επρόκειτο για ενέδρα θανάτου όπου είχε ως αποτέλεσμα να δράσει η Αστυνομία άμεσα μετά από τηλεφώνημα των κατοίκων της περιοχής. Σημειώνεται ότι ήδη έχει συλληφθεί ο ένας κατηγορούμενος ο οποίος πρόκειται για γιο εφοπλιστή και είναι αρκετά γνώριμος στο κοινό από ριάλιτι.

Συγκεκριμένα ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά των δύο συλληφθέντων για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία για την επίθεση που έλαβε μέρος έξω από μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι σε βάρος πρώην πυγμάχου, αλβανικής καταγωγής.

Ειδικότερα και οι δύο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν το πρωί της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου που είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε ριάλιτι και είναι γιος γνωστού εφοπλιστή «ο εντολέας μου αρνείται όσα του αποδίδονται. Το θύμα δεν τον αναγνωρίζει καν.»

Υπενθυμίζεται ότι χτες στις 16:05 στην οδό Δωδεκανήσου στο Περιστέρι ο 32χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, έβγαινε από μάντρα αυτοκίνητων όταν τον προσέγγισε ένα αυτοκίνητο, από το οποίο βγήκαν δυο άτομα. Ο ένας χτύπησε το θύμα στο κεφάλι με σιδερογροθιά και ο δεύτερος τον πυροβόλησε στο πόδι.

Επίθεση στο Περιστέρι: Προσαγωγή γνωστού Πειραιώτη για την ενέδρα θανάτου

Στην προσαγωγή γνωστού Πειραιώτη προχώρησε η Αστυνομία, στην προσπάθεια για εξιχνίαση της ενέδρας θανάτου, που έγινε στο Περιστέρι.

Ο θερμόαιμος γιος, γνωστής «εφοπλιστικής» οικογένειας του Πειραιά που είχε συμμετάσχει σε love reality και πέρυσι είχε πρωταγωνιστήσει σε άγριο επεισόδιο μέσα σε μπάρ της Τρούμπας, όταν επιτέθηκε και έδειρε αστυνομικό, είναι ο άνθρωπος που προσήχθη στην Ασφάλεια και εξετάζεται για την εμπλοκή του στο αιματηρό επεισόδιο σε μάντρα στο Περιστέρι.

Μαζί του, προσήχθη ένα ακόμη άτομο, γνωστό στις αρχές και εξετάζονται για την άγρια επίθεση το μεσημέρι της Τρίτης, όπου ενα περίεργο ντουέτο, εισέβαλλε στη μάντρα των δυτικών προαστίων, ξυλοκόπησε με σιδηρογροθιές και στη συνέχεια πυροβόλησε στο ποδι 32χρονο Αλβανό. Οι δύο άνδρες, προσήχθησαν στην Ασφάλεια και εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το συμβάν.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share