Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Έφυγε" από τη ζωή ο Τέλης Τσιπιανίτης

Θλίψη...

15 Δεκεμβρίου 2020 09:32

Θρήνος επικρατεί στην αθλητική δημοσιογραφία διότι έφυγε από τη ζωή ο γνωστός αθλητικογράφος Τέλης Τσιπιανίτης. Επίσης την μάχη με τον κορωνοϊό δίνει γνωστό δημοσιογράφος της ΕΡΤ εδώ και λίγες μέρες όπου έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση του.

Συγκεκριμένα την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου ο Τέλης Τσιπιανίτης, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους ανθρώπους που τον γνώρισαν μέσα από τη δημοσιογραφία. Η δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του έγινε γνωστή μέσα από τα μηνύματα που έχουν αφήσει στο προφίλ του στο facebook.

Έτσι τον γνώρισα. Ήταν συναρπαστικός, γοητευτικός, με απίστευτες γνώσεις για τη μουσική, τον κινηματογράφο, τον...

Posted by Demie Hadji on Monday, December 14, 2020

Ο Telis Tsipianitis αγαπούσε με πάθος την τζαζ, τους Clash, το ρούμι, τα Winston, την Μπαρτσελόνα του Κρόιφ, τα φιλμ...

Posted by Γιάννης Τσαούσης on Monday, December 14, 2020

O Τέλης Τσιπιανίτης βρισκόταν για πολλά χρόνια στην εφημερίδα «Καθημερινή» και στην κρατική τηλεόραση, ενώ στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός μέσα από την πολυετή παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Επίσης συγκινητικό ήταν και το "αντίο" που έγραψε ο συνάδελφος του Στέλιος Μαρκάκης

Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Κωνσταντοπούλου

Ακόμη ένα σοκ στον δημοσιογραφικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Μαρίας Κωνσταντοπούλου σε ηλικία 61 χρόνων.

Με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια για την απώλεια της Μαρίας Κωνσταντοπούλου και ενημερώνει για το πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της δημοσιογράφου.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια της δημοσιογράφου Μαρίας Κωνσταντοπούλου, η οποία απεβίωσε χθες, σε ηλικία 61 ετών. Η Μαρία Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε στη Λειβαδιά το 1959.

Μετά τις λυκειακές της σπουδές, φοίτησε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου Σχολής, όμως, ήδη από το 1980, είχε αρχίσει να εργάζεται στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ», ως συντάκτης του εργατικού ρεπορτάζ. Στη συνέχεια, επί πολλά χρόνια, εργάστηκε ως συντάκτρια ειδήσεων στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ, δείχνοντας πάντα υπευθυνότητα και επαγγελματική συνείδηση.

Παράλληλα, έγραφε για το περιοδικό «ΑΝΤΙ», συνεργάστηκε με τη Σουηδική Ραδιοφωνία, έκανε εκπομπές και στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Δίαυλος 10» και συνέβαλε καθοριστικά στην οικοδόμηση του Δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της Λιβαδειάς.

Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, η Μαρία συνταξιοδοτήθηκε. Δεν έπαψε ποτέ, όμως, να είναι παραγωγική, διάβαζε και έγραφε διαρκώς μέχρι τέλους.

Συνάδελφος με ήθος, αξιόπιστη και συνεργάσιμη, ήταν πολύ αγαπητή στους συναδέλφους της και εργάστηκε πάντοτε με συνέπεια, σεβόμενη την δεοντολογία του επαγγέλματος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά τη συνάδελφο που «έφυγε» πρόωρα.

Η κηδεία της Μαρίας Κωνσταντοπούλου θα γίνει την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, στο Νεκροταφείο Δάφνης» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share