Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στο Χαλάνδρι: Εφιαλτικές στιγμές για μάνα και κόρη στα χέρια των ληστών με τη... βαριοπούλα!

Ώρες αγωνίας!

15 Δεκεμβρίου 2020 08:24
Θρίλερ στο Χαλάνδρι: Εφιαλτικές στιγμές για μάνα και κόρη στα χέρια των ληστών με τη... βαριοπούλα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εφιαλτικές ώρες στα χέρια τεσσάρων γιγαντόσωμων κουκουλοφόρων ληστών έζησε οικογένεια στο Χαλάνδρι, ενώ ανάλογο θρίλερ είχαμε και πριν λίγες μέρες στο γειτονικό Ψυχικό!

Το κουαρτέτο, εισέβαλε στην οικία της οδου Φιλικής Εταιρείας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας αφού έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα. Στη συνέχεια μπούκαραν μέσα, ανέβηκαν στον 1ο όροφο όπου βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια όπου κοιμόντουσαν η 70χρονη ιδιοκτήτρια, ο σύζυγος και η κόρη τους και αφού κατέβασαν την ηλικιωμένη στο ισόγειο της ζητούσαν να τους δώσει επίμονα χρήματα και κοσμήματα για να μην της κάνουν κακό.

Μάλιστα για να την πιέσουν, ανέβηκαν στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν η κόρη της και την έσυραν απο τα μαλλιά στο ισόγειο.

Η γυναίκα τους υπέδειξε μια τσάντα που περιείχε 8.000 ευρώ ενώ τους έδωσε και κοσμήματα.

Όμως οι θηριώδεις ληστές με τις κουκούλες ήθελαν και άλλα. Τότε η 70χρονη τους ειπε οτι στο υπόγειο του σπιτιού υπάρχει χρηματοκιβώτιο όμως έχει χάσει τα κλειδιά. Οι δράστες, το ξήλωσαν και φεύγοντας το πήραν μαζί τους.

Ωστόσο όπως κατέθεσε η γυναίκα ήταν άτυχοι καθώς το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όση ώρα οι κουκουλοφόροι με τις βαριοπούλες αλώνιζαν και έκαναν πλιάτσικο στο σπίτι, ο σύζυγος που κοιμόταν στο τρίτο υπνοδωμάτιο, δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Συναγερμός στην Γλυφάδα: Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών, οι οποίοι το πρωί της Πέμπτης λήστεψαν χρηματαποστολή στην οδό Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα. Επίσης, ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη σε έναν περιπτερά στην Κρήτη, όπου τον απείλησαν με όπλο για να του πάρουν τα λεφτά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο δράστες αιφνιδίασαν τον σεκιούριτι της χρηματαποστολής την ώρα που έμπαινε στο κατάστημα τράπεζας για ανεφοδιασμό ΑΤΜ με μετρητά και με την απειλεί όπλων του ακινητοποίησαν, άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα και εξαφανίστηκαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Η μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα παρατημένη. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που σαρώνουν την περιοχή για των εντοπισμό των δραστών ενώ συλλέγουν μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες και υλικό από τις κάμερες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share