Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χριστούγεννα με 6, 9 και 10: Οι τρεις «μαγικοί» αριθμοί στο 13033 για το ρεβεγιόν!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

15 Δεκεμβρίου 2020 07:40
Χριστούγεννα με 6, 9 και 10: Οι τρεις «μαγικοί» αριθμοί στο 13033 για το ρεβεγιόν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

13033: Διαφορετικές θα είναι οι φετινές γιορτές, καθώς τρεις «μαγικοί» αριθμοί έρχονται για να κρίνουν την έκβαση του χριστουγεννιάτικου και πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού.

Είναι οι αριθμοί 6,9 και 10.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, για τη μετάβαση στον τόπο εορτασμού του ρεβεγιόν, οι πολίτες, θα πρέπει να στείλουν SMS και τον κωδικό 6.

Παράλληλα, στα εορταστικά τραπέζια ο αριθμός των ατόμων δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα εννιά (9) από δύο οικογένειες.

Επιπλέον κυβέρνηση τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα ισχύσει η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 22:00 (10) το βράδυ.

Ο εφιάλτης των επιστημόνων

Με τον ιό να έχει «τρυπώσει» στα σπίτια, τα ρεβεγιόν είναι ο εφιάλτης των επιστημόνων που θεωρούν ακόμη και τα 9 άτομα πολλά, καλώντας έτσι τους πολίτες να κάνουν γιορτές αυστηρά οικογενειακά, ώστε να μην υπάρξουν σκηνές τρόμου τον Γενάρη.

Παράλληλα, μετά το άνοιγμα των κομμωτηρίων λύθηκε και η εξίσωση της περιποίησης των νυχιών. Έτσι, από αύριο απελευθερώνονται οι υπηρεσίες αυτές για τους πολίτες.

Από την πλευρά τους, γιατροί και ειδικοί, επισημαίνουν στον κόσμο να μη χαλαρώσουν σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων προστασίας.

Συζητήσεις για άνοιγμα των εκκλησιών για ατομική λατρεία

Το ενδεχόμενο να ανοίξουν οι εκκλησίες για ατομική λατρεία από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου συζητά η κυβέρνηση, ενώ η επιτροπή των λοιμωξιολόγων κατέληξε σε νέα εισήγηση προς την κυβέρνηση για τη λειτουργία των ιερών ναών στο πλαίσιο της μερικής χαλάρωσης του lockdown.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share