Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στον Κεραμεικό: Καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών για βιασμούς, λήψεις ναρκωτικών και αιχμαλωσία από άνδρα

Ο άνδρας έχει ήδη συλληφθεί

14 Δεκεμβρίου 2020 21:13
Σοκ στον Κεραμεικό: Καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών για βιασμούς, λήψεις ναρκωτικών και αιχμαλωσία από άνδρα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ φέρνει οι καταγγελίες δύο ανήλικων κοριτσιών στην Αθήνα, με τις δύο να υποστηρίζουν πως ήταν αιχμάλωτες ενός άνδρα στον Κεραμεικό, ο οποίος τις βίαζε και τους έδινε ναρκωτικά.

Η αστυνομία εξετάζει τις καταγγελίες, ενώ ο φερόμενος δράστης έχει συλληφθεί, με μια αντίστοιχη ιστορία να φέρνει την φρίκη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο κορίτσια έκαναν την καταγγελία σε άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, όταν τους είδαν στο δρόμο κατά τη διάρκεια -όπως υποστηρίζουν- της απόδρασής τους από το διαμέρισμα στο οποίο ήταν αιχμάλωτες.

Τα κορίτσια είπαν στην ομάδα ΟΠΚΕ πως ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής τις κρατούσε σε ένα διαμέρισμα στον Κεραμεικό, δίνοντάς τους ναρκωτικά ενώ τις ανάγκαζε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί του δίχως τη θέλησή τους.

Ο άνδρας συνελήφθη από την ομάδα ΟΠΚΕ και η αστυνομία εξετάζει την καταγγελία για το θρίλερ στον Κεραμεικό.

Ρομπίνιο: Καταδικάστηκε από το Ιταλικό δικαστήριο για την υπόθεση βιασμού - Ποια είναι η ποινή του

Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως από τη δίκη του γνωστού Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ρομπίνιο ο οποίος κατηγορείται για βιασμό.

Συγκεκριμένα σε φυλάκιση εννιά ετών καταδικάστηκε την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου ο Ρομπίνιο από το Ιταλικό δικαστήριο. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος κρίθηκε ένοχος και σε δεύτερο βαθμό αναφορικά με την υπόθεση βιασμού μιας 22χρονης Αλβανίδας -με την παρέα του- στις 22 Ιανουαρίου 2013, σε ντισκοτέκ του Μιλάνου.

Ο πρώην επιθετικός των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν είχε αποφασιστεί πως πρέπει να αποζημιώσει τη νεαρή γυναίκα με 60.000 ευρώ, ενώ οι δικηγόροι της ζήτησαν τη φυλάκισή του για 10 χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως είναι αθώος και υποστηρίζει πως οι κατηγορίες είναι άδικες.

Οι δικηγόροι του αναμένεται να ασκήσουν νέα έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί και σε τρίτο βαθμό.

Η Σάντος είχε ανακοινώσει την ακύρωση της συμφωνίας με τον Ρομπίνιο τον περασμένο Οκτώβριο, έπειτα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν προς το πρόσωπό του για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Μετά το «ναυάγιο» στη συμφωνία των δύο πλευρών, ο 36χρονος είπε πως το μόνο παράπτωμά του ήταν ότι πρόδωσε τη σύζυγό του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share