Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κλείδωσε το μωρό της στο σπίτι και εξαφανίστηκε: Θρίλερ στον Πειραιά

Συναγερμός στις Αρχές!

14 Δεκεμβρίου 2020 14:53
Κλείδωσε το μωρό της στο σπίτι και εξαφανίστηκε: Θρίλερ στον Πειραιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός στις αρχές για την εξαφάνιση νεαρής μητέρας που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Πρόκειται για την Γεωργία Κοκκώνη 22 χρόνων, που αγνοείται από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου από την περιοχή των Μανιάτικων του Πειραιά. Η 22χρονη κλείδωσε το μωρό της στο σπίτι και άφησε τα κλειδιά στην εξώπορτα.

Έχει ύψος 1,60, αδύνατη, με καστανά μάτια και ξανθά μακριά μαλλιά. Είχε μαζί της ταυτότητα και βιβλιάριο τραπεζικού λογαριασμού ΕΛΤΑ.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο πράσινο πουκάμισο, μαύρο κολάν και λευκά αθλητικά παπούτσια. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι το τατουάζ με σχέδιο λουλουδιού που έχει στον καρπό.

Για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Silver Alert.

Πειραιάς: Συναγερμός με την εξαφάνιση 16χρονου κοριτσιού

Συναγερμός επικρατεί με την εξαφάνιση 16χρονου κοριτσιού στον Πειραιά, με την ίδια να αγνοείται ήδη εδώ και αρκετές μέρες και να αναζητείται από τις Αρχές.

Το 16χρονο κορίτσι αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες από το σπίτι της στον Πειραιά. Η Μαρία έχει ύψος 1,55 μ., ζυγίζει 40 κιλά, έχει κάστανα μαλλιά και καστανά μάτια, με αντίστοιχο συναγερμό να έχει σημάνει και στην Αγία Παρασκευή.

Φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, κοντομάνικη χακί μπλούζα και ζακέτα χακί, την ημέρα που χάθηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share