Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Κακοκαιρία στην Αττική: Μεγάλες ζημιές στο Μεταξουργείο - Διακόπηκε η κυκλοφορία

Τρομακτικό το σκηνικό

14 Δεκεμβρίου 2020 10:13
Κακοκαιρία στην Αττική: Μεγάλες ζημιές στο Μεταξουργείο - Διακόπηκε η κυκλοφορία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αττική όπου σε αρκετές περιοχές έχουν προκληθεί μεγάλες ζημιές όπως στη Νέα Σμύρνη όπου σημειώθηκε πτώση δέντρων προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Συγκεκριμένα ζημιές, δυσκολίες στις μετακινήσεις και πτώσεις δέντρων έχει προκαλέσει στην Αττική το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μάλιστα, η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε ακόμα και την πτώση τοίχου σε κτίριο στο Μεταξουργείο.

Στο Μεταξουργείο προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές λόγω της κακοκαιρίας που σημειώθηκε,

Ειδικότερα, στην οδό Μυλλέρου στο ύψος της Αγησιλάου η ισχυρή κακοκαιρία έχει προκαλέσει ζημιές, ενώ στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία στην Αττική έχει διακοπεί στα εξής σημεία:

  • 3ο χλμ Λεωφόρο Βραυρώνος, θέση Βρύση, περιοχή Μαρκόπουλου, και στα δύο ρεύματα
  • Οδό Αρίωνος, στη Ραφήνα
  • Οδό Μυλλέρου, από το ύψος της Αγησιλάου μέχρι την Πειραιώς, λόγω επικίνδυνου κτίσματος

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Πολλαπλά τα προβλήματα σε πολλές περιοχές - ΙΧ παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά ποταμού

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετές καταστροφές αλλά και διάφορα περιστατικά όπως στη Νέα Σμύρνη όπου αναφέρθηκαν αρκετές πτώσεις δέντρων που προκάλεσαν αρκετές ζημιές.

Συγκεκριμένα η κακοκαιρία που σαρώνει την Κρήτη τις τελευταίες ώρες έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα σε πολλές περιοχές.

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στην Κρήτη με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετές καταστροφές.

Όπως μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, στο χωριό Βολιώνες Ρεθύμνου κοντά στο φράγμα Ποταμών εγκλωβίστηκε ένας οδηγός μέσα στο όχημά του από τα ορμητικά νερά, ωστόσο κάτοικοι της περιοχής τον έσωσαν από βέβαιο πνιγμό την ώρα που είχε ειδοποιηθεί και η ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο.

Ο συναγερμός έληξε και ο οδηγός χωρίς να πάθει το παραμικρό από τα ορμητικά νερά επέστρεψε στο σπίτι του σώος, αλλά σε κατάσταση σοκ.

Χάος στην Αττική: Διακοπή της κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων - Δείτε σε ποια σημεία!

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων σε τρία σημεία στην Αττική. Το πρώτο σημείο είναι στο 3ο χλμ. της λεωφ. Βραυρώνος στη θέση Βρύση στο Μαρκόπουλο, το δεύτερο στην οδό Αριώνος στη Ραφήνα και το τρίτο στην οδό Μυλλερού, από το ύψος της Αγησιλάου μέχρι την Πειραιώς.

Επίσης, αρκετά προβλήματα προέκυψαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου από την έντονη κακοκαιρία και στη Νέα Σμύρνη.

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην Αττική λόγω βροχών

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share