Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Lockdown: Σκηνές παραλογισμού με την μέθοδο click away - Η κίνηση μιας πελάτισσας που έγινε viral

Απίστευτο σκηνικό

14 Δεκεμβρίου 2020 09:15
Lockdown: Σκηνές παραλογισμού με την μέθοδο click away - Η κίνηση μιας πελάτισσας που έγινε viral
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το lockdown βρίσκεται ακόμη σε ισχύ μέχρι και τις 7 Γενάρη με αποτέλεσμα αρκετοί να ανησυχούν το πως θα κάνουν τα ψώνια τους για τα Χριστούγεννα. Όμως σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση αυτά θα πραγματοποιηθούν με τη μέθοδο click away η οποία έχει ξεκινήσει από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα η τακτική του click away εφαρμόστηκε προκειμένου ν’ αποφευχθεί η περαιτέρω διασπορά του ιού στη χώρα μας η οποία πρόκειται για μία μέθοδο όπου ο πελάτης παραγγέλνει κάτι και πηγαίνει να το παραλαμβάνει από το κατάστημα.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, μάλιστα, ήταν η πρώτη ημέρα που εφαρμόστηκε το εν λόγω μέτρο σε ευρύτερο βαθμό, με τα σουρεαλιστικά σκηνικά να δίνουν και να παίρνουν. Κορυφαίο σκηνικό όλων, ωστόσο, δεν μπορεί να είναι άλλο από την εικόνα μιας γυναίκας η οποία δοκίμαζε παπούτσια εκτός καταστήματος, προκειμένου ν’ αποφασίσει αν θα τ’ αγοράσει ή όχι.

Φυσικά, η συγκεκριμένη λήψη έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά στα social media, με τους χρήστες ν’ αναρωτιούνται τι θα γινόταν αν η κυρία της εικόνας δοκίμαζε ρούχα, φερ’ ειπείν.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share