Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας...» - Προειδοποίηση Γιάννη Καλλιάνου (Video)

Αναλυτική πρόγνωση

13 Δεκεμβρίου 2020 22:44
«Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας...» - Προειδοποίηση Γιάννη Καλλιάνου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άστατος θα είναι ο καιρός αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές, μπόρες και τοπικές καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου. Επίσης, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, δύο ισχυρά κύματα κακοκαιρίας θα απασχολήσουν μεγάλο τμήμα της χώρας μας από τις επόμενες ώρες μέχρι και την Δευτέρα ικανά να προκαλέσουν προβλήματα.

Αισθητά βελτιωμένος ο καιρός στη δυτική Ελλάδα, όπως το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Αιτωλοακαρνανία, η δυτική Πελοπόννησος, όπου αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Επιμένει ωστόσο η κακοκαιρία για ακόμα 24 ώρες σε όλες τις άλλες περιοχές της επικράτειας. Αρκετά ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα, νησιά ανατολικού Αιγαίου.

Στο Ιόνιο, οι άνεμοι θα πνέουν 6-7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο 7-8. Στην περιοχή της Αττικής, αναμένονται βροχές κατά περιόδους, άστατος ο καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Άνεμοι βοριάδες ως 7-8 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη περίμενου βροχές, με τις τιμές του υδράργυρου να κυμαίνονται από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Από την Τρίτη περιμένουμε υποχώρηση της κακοκαιρίας και σταδιακή αλλαγή του καιρού.

48ωρος κόκκινος συναγερμός: Έκτακτη προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Καιρός: Θα βρέξει πολύ επόμενο 48ωρο σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας και το ήδη κορεσμένο έδαφος, δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην εμφάνιση πλημμυρικών φαινομένων, όπως προειδοποίησε μέσα από το δελτίο καιρού της ΕΡΤ, ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο μετεωρολόγος κατέγραψε όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών μέχρι τα μέσα της εβδομάδας και μίλησε και για τον καιρό των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share