Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός από κορωνοϊό (photo-video)

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο

13 Δεκεμβρίου 2020 14:06
Σοκ: Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός από κορωνοϊό (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η ηθοποιός Carol Sutton πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 76 ετών από επιπλοκές του κορωνοϊού, δήλωσε η δήμαρχος της Νέας Ορλεάνης LaToya Cantrell, ενώ πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι "έχασε" τη ζωή της και η ηθοποιός Μπάρμπαρα Γουίντσορ.

Η ηθοποιός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ορλεάνη. Είχε παίξει σε πολλές σειρές και ταινίες συμπεριλαμβανομένων των "Steel Magnolias", "Queen Sugar" και "Lovecraft Country", σύμφωνα με τη σελίδα της IMDb.

Η Cantrell επαίνεσε την Sutton, λέγοντας ότι «ήταν ουσιαστικά η βασίλισσα του θεάτρου της Νέας Ορλεάνης, έχοντας κοσμήσει τις σκηνές σε όλη την πόλη για δεκαετίες».

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός

Πέθανε η ηθοποιός Natalie Desselle-Reid μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο του παχέος εντέρου στα 52 της. Ακόμα ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τον χαμό αγαπημένου ηθοποιού από το «Mad Max».

«Με εξαιρετικά βαριές καρδιές μοιραζόμαστε την απώλεια της όμορφης Natalie μας σήμερα το πρωί. Ήταν ένα λαμπρό φως σε αυτόν τον κόσμο. Μια βασίλισσα. Μια εξαιρετική μητέρα και γυναίκα», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειά της.

Έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της ταινίας «B * A * P * S» του 1997. Ήταν παντρεμένη και είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Η Natalie Desselle-Reid άφησε πίσω της τον σύζυγό της, Leonard και τα 3 τους παιδιά.

Σον Κόνερι: Αποκαλύφθηκε η πραγματική αιτία θανάτου του ηθοποιού

Η αιτία θανάτου του θρυλικού ηθοποιού Σον Κόνερι επιβεβαιώθηκε σχεδόν ένα μήνα μετά την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Σον Κόνερι πέθανε σε ηλικία 90 ετών πέθανε στον ύπνο του από αναπνευστική ανεπάρκεια στο σπίτι του στις Μπαχάμες στις 31 Οκτωβρίου.

Αντιμετώπιζε θέματα με την υγεία του αρκετό καιρό πριν το μοιραίο γεγονός. Η επίσημη αιτία θανάτου του χαρακτηρίστηκε ως «αναπνευστική ανεπάρκεια» που προκλήθηκε από πνευμονία, γήρας και κολπική μαρμαρυγή, μια καρδιακή κατάσταση που προκαλεί ακανόνιστες ταχυπαλμίες.

Μιλώντας από το σπίτι του ζευγαριού στο Lyford Cay αυτόν τον μήνα, η σύζυγός του δήλωσε: «Θα επαναφέρουμε τον Σον στη Σκωτία, αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία. Ήθελε να διασκορπιστεί η στάχτη του στις Μπαχάμες και επίσης στην πατρίδα του». «Όποτε είναι δυνατόν και ασφαλές να ταξιδέψουμε ξανά, τότε το πλάνο της οικογένειας είναι να επιστρέψει στη Σκωτία μαζί του. Θα θέλαμε να οργανώσουμε ένα μνημόσυνο στη Σκωτία», συμπλήρωσε η σύζυγος του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share