Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Tommy Lister Jr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

11 Δεκεμβρίου 2020 14:37
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο διότι "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό ο ηθοποιός Tommy Lister Jr. ενώ πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι "έχασε" τη ζωή της και η ηθοποιός Μπάρμπαρα Γουίντσορ.

Συγκεκριμένα νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες βρέθηκε ο ηθοποιός Tommy Lister Jr στα 62 του χρόνια. Σύμφωνα με το TMZ, οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού δεν είχαν ακούσει νέα του από την Τετάρτη, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να σπεύσουν στην οικία του και να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Ο μάνατζερ του, Cindy Cowman, επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού και πρώην παλαιστή, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες. Λίγες ημέρες πριν, ο ηθοποιός είχε συμπτώματα κορωνοϊού, αλλά όπως τόνισε ο Cowman τα είχε ξεπεράσει.

Ο Tommy Lister Jr υπήρξε πολύ δημοφιλής στους ρόλους του σκληρού, αλλά αυτοί που τον έκαναν να ξεχωρίσει ήταν στην ταινία του 1989 «No holds barred» και στην κωμωδία του 1995 «Friday».

RIP Tiny ‘Deebo’ Lister”, έγραψε ο ηθοποιός Ice Cube την Πέμπτη το βράδυ στο Instagram, αποχαιρετώντας τον 62χρονο συνάδελφό του.

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού

"Έφυγε" από τη ζωή η Λήδα Κατακουζηνού - Βαρδινογιάννη

Θλίψη επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία και την οικογένεια της Όλγας Κεφαλογιάννη διότι "έφυγε" από τη ζωή, σε ηλικία 91 ετών, η γνωστή επιχειρηματίας και συλλέκτρια έργων τέχνης Λήδα Κατακουζηνού-Βαρδινογιάννη. Επίσης θλίψη επικρατεί και για την οικογένεια του Τάσου Ποτσέπη ο οποίος "έχασε" τον παππού του.

Λήδα Βαρδινογιάννη, μια συλλέκτρια σπουδαίων έργων τέχνης

Κόρη του Ιωάννη και της Ειρήνης Κατακουζηνού, ανιψιά του σπουδαίου συλλέκτη και ευεργέτη Ευριπίδη Κουτλίδη, η Λήδα Βαρδινογιάννη μεγάλωσε ανάμεσα στους ανθρώπους της τέχνης. Η αγάπη της οικογένειάς της για την τέχνη αλλά και οι φιλικές σχέσεις που η ίδια καλλιέργησε με σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, της επέτρεψαν να δημιουργήσει μια προσωπική συλλογή από σημαντικά έργα της νεοελληνικής ζωγραφικής

Η Λήδα Κατακουζηνού - Βαρδινογιάννη ήταν αγαπημένη θεία της Όλγας Κεφαλογιάννη. Η Όλγα Κεφαλογιάννη αποχαιρέτησε τη θεία της με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η Λήδα Κατακουζηνού - Βαρδινογιάννη, η θεία Λήδα για την οικογένειά μας, έφυγε σήμερα από κοντά μας… η τελευταία grande dame των Αθηνών, με το μοναδικό στυλ, την πνευματική καλλιέργεια, την λατρεία για την τέχνη, την διάθεση για ευεργεσία, τους καλούς τρόπους, την αστική ευγένεια και την κοσμοπολίτικη αύρα, μας μάγευε πάντα με την ιδιαίτερη προσωπικότητά της. Την αποχαιρετούμε με συγκίνηση και μεγάλη αγάπη!

Η φωτογραφία είναι από την έκθεση «Στο σπίτι της Λήδας Βαρδινογιάννη» που διοργανώθηκε το 2014 στο Μουσείο Μπενάκη (Πινακοθήκη Ν. Χατζηκυριάκου-Γκίκα), όπου εκτέθηκε μέρος της προσωπικής της συλλογής έργων τέχνης, από Σαγκάλ και Ματίς μέχρι Βολανάκη και Τσαρούχη», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Δείτε την ανάρτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share