Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Λουκέτο σε κορυφαίο ελληνικό σούπερ μάρκετ!

Και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο!

11 Δεκεμβρίου 2020 08:55
Λουκέτο σε κορυφαίο ελληνικό σούπερ μάρκετ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λουκέτο σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στην Ήπειρο για 15 μέρες και πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ για τη μη τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Εντατικοί έλεγχοι, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (45.970) έλεγχοι, από τους οποίους οι (5.740) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν:

  • στην Αττική, 5.000 ευρώ σε κέντρο αισθητικής,
  • στην Ήπειρο, 10.000 και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας σε μίνι μάρκετ και 3.000 ευρώ και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας σε super market,
  • στη Θεσσαλία, 5.000 ευρώ σε καφενείο.

"Είστε επιεικώς απαράδεκτοι!": Σάλος με τα Lidl

Σούσουρο προκάλεσε μια καταγγελία, η οποία αναφέρεται στα σούπερ μάρκετ, Lidl. Τι έγραψε πελάτης για τη γνωστή αλυσίδα;

Συγκεκριμένα, πελάτης μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook έγραψε το δικό του αρνητικό σχόλιο για τις προσφορές αλλά και την εξυπηρέτηση των σούπερ μάρκετ. Ειδικότερα, σε μια ανάρτηση προσφορών είδαμε ένα σχόλιο, το οποίο αναφέρει:

"Είσαστε επιεικώς απαράδεκτοι! Κάκιστοι εξυπηρέτηση... μη τήρηση κανόνων ασφαλείας... κοροϊδία για εκπτώσεις." Ωστόσο, η καταγγελία δεν έμεινε εκεί, καθώς ο πελάτης ανέφερε παραδείγματα που τον εξόργισαν! Αξίζει να σημειωθεί, ότι τις τελευταίες ημέρες γίνεται "χαμός" με κρούσματα σε κατάστημα Lidl.

Δείτε όσα είπε παρακάτω:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share