Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βαρύ» πένθος για τον Τάσο Ποτσέπη

Ανείπωτη θλίψη...

10 Δεκεμβρίου 2020 20:35
«Βαρύ» πένθος για τον Τάσο Ποτσέπη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βαρύ» είναι το πένθος για τον Τάσο Ποτσέπη, με τη γνωστή από το «Αγάπη μόνο» φιγούρα στην ελληνική τηλεόραση να χάνει ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο παππούς του, Αναστάσιος Ποτσέπης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια τους, με τον εγγονό πρόσφατα να έχει συγκλονίσει με προσωπική του ιστορία.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο Facebook:

«ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ. ΕΛΑΦΡΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΞΙΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ & ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΜΕ ΤΟΛΜΗ & ΘΑΡΡΟΣ. ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΧΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΝΣΤΟΛΟΣ & ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ. 90 ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΓΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ & ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΣ ΠΑΠΠΟΥ ΜΑΣ. ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΠΠΟΥ. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ. ΠΑΠΠΟΥΣ ΗΡΩΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ 1930-2020. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ».

Το δράμα του "Αγάπη Μόνο": Έπιασε την κοπέλα του με τον κολλητό του στο κρεβάτι και πήγε στην... Αννίτα Πάνια κυριολεκτικά αγνώριστος! (video)

Ξεχάστε τον "Αγάπη Μόνο" που γνωρίζατε!

Ο Τάσος Ποτσέπης τις τελευταίες ημέρες ζει το δικό του δράμα αφού έπιασε στα "πράσα" τον έρωτα της ζωής του που ετοίμαζε και να παντρευτεί με τον... κολλητό του! Ναι καλά διαβάσατε! Αλλά το πιο επικό της υπόθεσης είναι πως ο Τάσος πήγε να πει το... δράμα του στην Αννίτα Πάνια την περασμένη Κυριακή!

Ο "Αγάπη Μόνο" ήταν κυριολεκτικά αγνώριστος, εμφανώς επηρεασμένος από το σοκ, αφού οι φωνές και γκαρίδες έδωσαν την θέση τους σε ένα ήσυχο και κουστουμαρισμένο παιδί! Η περιγραφή του συμβάν δίνει κυριολεκτικά "πόνο"!

Ο Τάσος Ποτσέπης σύμφωνα με την περιγραφή του, ήταν σε σχέση εδώ και 10 μήνες με μια κοπέλα, φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ όμως έγινε αυτό που δεν θα ήθελε να πάθει ούτε ο χειρότερος εχθρός του! Πήγε λοιπόν στον Βόλο, όπου έμενε το κορίτσι για να της κάνει έκπληξη με ένα κουτί σοκολατάκια και λουλούδια! Αλλά "τσαπ", εκεί που μπήκε στο δωμάτιο είδε τον... καλύτερο του φίλο κάτω από τα σκεπάσματα!

Αλλά για να μην σας "ζαλίζουμε" απολαύστε το παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share