Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Κόκκινος" συναγερμός σε σούπερ μάρκετ Lidl - Προσοχή

Τι συμβαίνει με τη γνωστή αλυσίδα;

10 Δεκεμβρίου 2020 06:46
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Lidl: Δεν πέρασε αρκετός καιρός από την τελευταία παρέμβαση του σωματείου στον χώρο των σούπερ μάρκετ για τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Τα μέτρα προστασίας είναι ανεπαρκή ή ανύπαρκτα την στιγμή που οι ειδικοί κάνουν λόγο για έξαρση της πανδημίας.

Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώνεται με το χειρότερο τρόπο: Τέσσερις (4) συνάδελφοί από κατάστημα της επιχείρησης Lidl στη Λαμία βρέθηκαν θετικοί στον ιό και έχουν τεθεί σε καραντίνα -δείτε τι έγινε έξω από κατάστημα της Λαμίας-.

Άμεσα η διοίκηση του σωματείου επιδίωξε υπεύθυνη ενημέρωση για το τι συμβαίνει στο χώρο και απαίτησε περισσότερα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους και το καταναλωτικό κοινό. Η απάντηση της διεύθυνσης του εν λόγω καταστήματος ήταν "πήραμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρήσαμε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για να περιορίσουμε το κακό".

Πηγή: kaliterilamia.gr

Όργια από τα Lidl - Τεράστια απάτη

Νέες καταγγελίες κάνουν στα social media πελάτες των σούπερ μάρκετ Lidl. Έτσι, μετά την προσφορά «μούφα» που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, οι πελάτες βάζουν εκ νέου στο στόχαστρό του την εφαρμογή Lidl plus.

Συγκεκριμένα, μετά τον χαρακτηρισμό ως εφαρμογή με προσφορές «κοροϊδία», τονίζουν χαρακτηριστικά:

-Κοροϊδεύετε τον κόσμο με αυτή την εφαρμογή! Τρεις φορές δεν μου έχει γίνει έκπτωση. Στο κατάστημα προσπαθούν να με βγάλουν τρελό. Όταν βλέπουν ότι δεν τους παίρνει μου λένε να πάρω τηλέφωνο τη γραμμή επικοινωνίας. Πήρα τηλέφωνο. Ακόμα περιμένω την απάντησή σας…

-«Πιο απάτη δε γίνεται! Έχω ψωνίσει με τα κουπόνια της εφαρμογής πάνω από δέκα φορές και σε διάστημα εβδομάδων και ΟΛΕΣ τις φορές το ξυστό έγραφε δοκιμάστε ξανά!»

-Να κερδίσεις τι? Εκπτωση σε μπάμιες και σοκολατάκια?Είναι μια εφαρμογή που καταγράφει με την έγκρισή σου πλέον τις καταναλωτικές συνήθειές σου.

-Στην ουσία μιλάμε για μια «έκπτωση» 3 με 5 ευρώ το μήνα …..στην καλύτερη…

Θρίλερ με τα Lidl - Αποχωρούν άρον άρον οι πελάτες γιατί...

Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα από την τελευταία παρέμβαση του σωματείου στον χώρο των σουπερμάρκετ για τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

Τα μέτρα προστασίας είναι ανεπαρκή ή ανύπαρκτα την στιγμή που οι ειδικοί κάνουν λόγο για έξαρση της πανδημίας. Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώνεται με το χειρότερο τρόπο... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share