Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σύγκρουση οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών - Αυξημένη κίνηση

Ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματίες

9 Δεκεμβρίου 2020 08:32
Σύγκρουση οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών - Αυξημένη κίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στη λεωφόρο Αθηνών, καθώς σημειώθηκε νωρίς το πρωί σύγκρουση οχημάτων.

Συγκεκριμένα, τέσσερα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν ένα χιλιόμετρο μετά το Δαφνί στο ρεύμα προς Κόρινθο. Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Αυτή την ώρα γίνεται απομάκρυνση των οχημάτων.

Ωστόσο κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί και στη Θεσσαλονίκη παρά το lockdown.

Τροχαίο στις Αφίδνες: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο δρόμο προς την Αθήνα

Λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου σημειώθηκε τροχαίο στα διόδια Αφιδνών με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους. Επίσης στη Κρήτη ένας 16χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα με δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία στις Αφίδνες, στο ρεύμα προς Αθήνα, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα προβλήματα δημιουργήθηκαν όταν συγκρούστηκαν φορτηγά.

Όπως φαίνεται παρακάτω και στον χάρτη της Google η δυσκολία για τους οδηγούς που κατευθύνονται προς Αθήνα είναι μεγάλη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάποιον τραυματισμό από τη σύγκρουση των φορτηγών.

Τραγωδία στο Βόλο: 24χρονος "έχασε" τη ζωή του στην άσφαλτο

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στο Βόλο όπου ένας 24χρονος "έχασε" τη ζωή του στην άσφαλτο ενώ πριν λίγες μέρες σήμανε συναγερμός στη περιοχή όπου βρέθηκε χειροβομβίδα σε απορριμματοφόρο.

Συγκεκριμένα η τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου στον Βόλο με νεκρό έναν 24χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην οδό Παγασών, στο ύψος της Ρήγα Φεραίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει επάνω σε κολώνα.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον 24χρονο στο Νοσοκομείο του Βόλου, όμως δυστυχώς τα τραύματά του αποδείχθηκαν μοιραία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργούν οι αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Τροχαίο στην Κύπρο: Αυτοκίνητο έκοψε πάσσαλο - Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Ένα τρομακτικό τροχαίο συνέβη στη Κύπρο την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου όπου ένα αυτοκίνητο συνετρίβη με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο τραυματίες. Επίσης ένας άνδρας "έχασε" τη ζωή του σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 18:15 ένας 21χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου με συνοδηγό 19χρονη, οδηγούσε το όχημα του στη Λεωφόρο Ευρώπης με βόρεια κατεύθυνση προς το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλευρικά με όχημα που οδηγούσε 20χρονος με συνοδηγό δεύτερο πρόσωπο, επίσης 20 ετών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το ένα εκ των οχημάτων να προσκρούσει σε μεταλλικό ηλεκτρικό οδικό φωτιστικό, το οποίο και απέκοψε. Στην συνέχεια το όχημα κινήθηκε εκτός ελέγχου για μερικά μέτρα και ακινητοποιήθηκε στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου.

Από το τροχαίο, τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος, ο 21χρονος και η 19χρονη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου για περίθαλψη όπου έτυχαν ιατρικής φροντίδας. Ο 21χρονος πήρε εξιτήριο ενώ η 19χρονη φέρει τραύματα στο αριστερό πόδι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στο μέρος του δυστυχήματος κλήθηκε συνεργείο της Αρχής Ηλεκτρισμού για προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών και λήψη μέτρων ασφαλείας για το κοινό. Το όχημα στο οποίο μετέβαιναν τα τραυματισμένα πρόσωπα μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για φύλαξη και περαιτέρω εξετάσεις ενώ έγινε έλεγχος αλκοτέστ στους οδηγούς με μηδενική ένδειξη .

Η Τροχαία Πάφου εξετάζει τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share