Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

24χρονη τραγουδίστρια πυροβόλησε στο κεφάλι τον φίλο της (Video)

Σοκ!

8 Δεκεμβρίου 2020 18:59
24χρονη τραγουδίστρια πυροβόλησε στο κεφάλι τον φίλο της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες της R&B, Ann Marie, κατά κόσμον Τζόαν Μαρί Σλέιτερ, συνελήφθη στην Ατλάντα καθώς κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον φίλο της στο κεφάλι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το CBS 46, η 24χρονη τραγουδίστρια από το Σικάγο πυροβόλησε τον άνδρα σε ξενοδοχείο στο Buckhead την 1η Δεκεμβρίου. Ενώ, μια 34χρονη διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε στο Instagram την απώλεια του μωρού της, λίγες ημέρες πριν την κανονική ημερομηνία γέννησής του.

Μόλις, η αστυνομία έφτασε στο σημείο της επίθεσης, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Grady Memorial και η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη. Η Ann Marie ισχυρίστηκε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε πέφτοντας από το τραπέζι, τραυματίζοντας τον άνδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σημειώνεται ότι η Ann Marie έχει γίνει γνωστή με το τραγούδι «Secret», ενώ έχει κυκλοφορήσει τα άλμπουμ: «Ann Marie», «Unf-witable», «Tripolar», «Tripolar 2» και «Pretty Psycho», καθώς και το EP, «Misunderstood».

Σοκ: Νεκρή βρέθηκε διάσημη τραγουδίστρια (photo-video)

Νεκρή σε ηλικία μόλις 53 ετών ετών βρέθηκε η τραγουδίστρια των Primal Scream, Ντενίς Τζόνσον. Ακόμη ένα σοκ στο χώρο της μουσικής μετά τον χαμό της θρυλικής τραγουδίστρια Μίλι του super hit «My Boy Lolipop».

Η Τζόνσον είχε «σφραγίσει» με τη φωνή της το περίφημο «Screamadelica» τον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος το 1991 και έμεινε στην μπάντα ως το 1995.

Παράλληλα, εμφανίστηκε σε δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, το "Higher Than The Sun" και το "Don't Fight It, Feel It". Παράλληλα είχε συνεργαστεί με τους Pet Shop Boys και πολλούς άλλους.

Η τραγουδίστρια σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το σόλο άλμπουμ της αργότερα φέτος. Την είδηση του θανάτου της μετέδωσε φίλος της στο Twitter ενώ τα αίτια θανάτου παραμένουν ακόμα άγνωστα. Μια δήλωση της οικογένειάς της ανέφερε ότι «πέθανε ξαφνικά» μετά από ασθένεια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share