Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (06/12)

Δείτε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

6 Δεκεμβρίου 2020 08:52
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (06/12)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 06/12! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή την "Τώρα ό,τι συμβαίνει" του Open.

Δείτε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων στο Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: Βροχές και κρύο στην χώρα - Ιδιαίτερη προσοχή σε αυτές τις περιοχές

Καιρός σήμερα: Ο καιρός για ακόμη μια φορά δε θα είναι… ο πιο ευχάριστος, με τις βροχές να επιμένουν και σήμερα (6/12) στην χώρα, με αρκετή αίσθηση του κρύου και ορισμένες περιοχές να κινδυνεύουν περισσότερο από τα φαινόμενα, όπως προβλέπει η ΕΜΥ.

Στα δυτικά, από το απόγευμα της Κυριακής προβλέπονται τοπικές βροχές στο Ιόνιο, οι οποίες από το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τη νύχτα πιθανώς να είναι ισχυρές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένεται τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ, στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα ενισχυθούν, στο Ιόνιο 7 με 8 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα νότια.

Στην σεισμόπληκτη Σάμο αναμένονται λίγες νεφώσεις. Θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι, 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. H ορατότητα το πρωί και το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Θα πνέουν άνεμοι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί, 3-4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες. Θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι, 3 μποφόρ, από το απόγευμα 4-5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στην κεντρική και δυτική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι, 3 με 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, που από το απόγευμα θα αυξηθούν και στα νησιά του Ιονίου θα σημειωθούν βροχές, οι οποίες από το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τη νύχτα πιθανώς να είναι ισχυρές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Θα πνέουν άνεμοι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι βαθμιαία σε 7-8 μποφόρ στο Ιόνιο. Το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου (σημ: στο εσωτερικό της Ηπείρου, 3-5 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως σε ανατολική Θεσσαλία και Σποράδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι, 3-5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις. Θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι, 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share