Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κανίβαλος παιδόφιλος ζητά να αποφυλακιστεί! Φοβάται τον κορωνοϊό στη φυλακή (Video)

Σοκ

4 Δεκεμβρίου 2020 23:49
Κανίβαλος παιδόφιλος ζητά να αποφυλακιστεί! Φοβάται τον κορωνοϊό στη φυλακή (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Βρετανός Τζέφρι Πόρτγουεϊ εκτίει από το 2012 ποινή κάθειρξης 26 ετών στις ΗΠΑ, με την κατηγορία της συνωμοσίας για την απαγωγή, τον βιασμό και τον κανιβαλισμό παιδιών. Πρόσφατα ζήτησε να αποφυλακισθεί, λόγω του κινδύνου που διατρέχει να κολλήσει κορωνοϊό.

Ο Πόρτγουεϊ, που εκτίει την ποινή του σε φυλακή της Βιρτζίνια, παρουσίασε ιδιόχειρο σημείωμα όπου ανέφερε ότι πρέπει να αποφυλακιστεί εξαιτίας της παχυσαρκίας του, του διαβήτη και της υπέρτασης, που τον κάνουν ευάλωτο στον κορωνοϊό. Ενώ, ένας 38χρονος περιέγραψε τη «μάχη» με τον κορωνοϊό λίγο πριν πεθάνει.

Στο σημείωμα έλεγε ότι στη φυλακή υπήρχαν περισσότερα από 40 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, σε κρατούμενους και σωφρονιστικό προσωπικό. Ωστόσο, σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία της 30ής Νοέμβρη, στη φυλακή υπήρχαν πέντε κρατούμενοι με κορωνοϊό και συνολικά έξι ενεργά κρούσματα.

Ο Πόρτγουεϊ ελπίζει να επαναπατριστεί στη Βρετανία, ενώ το αίτημά του πρόκειται να εξεταστεί από πολιτειακό δικαστήριο.

Ο Βρετανός συνελήφθη το 2012, στο πλαίσιο διεθνούς έρευνας για παιδική πορνογραφία. Στο σπίτι του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με περισσότερες από 4.500 χιλιάδες φωτογραφίες παιδιών, ενώ είχε μετατρέψει το υπόγειό του σε μπουντρούμι βασανιστηρίων για μικρά παιδιά. Εκεί είχε βρεθεί ένα σιδερένιο κλουβί κι ένα αυτοσχέδιο φέρετρο σε παιδικό μέγεθος, νυστέρια μιας χρήσης, σετ μαχαίρια χασάπη και εργαλεία ευνουχισμού, καθώς κι ένας ψυγειοκαταψύκτης.

Κι ενώ σύμφωνα με τις αρχές, ο Πόρτγουεϊ ποτέ δεν πρόλαβε να βλάψει κάποιο παιδί, επί μήνες μιλούσε γι’ αυτό στο διαδίκτυο με κάποιον άντρα από το Κάνσας των ΗΠΑ, με τον οποίον είχαν ανταλλάξει μέχρι και φωτογραφίες υποψήφιων θυμάτων.

Είχαν σκοπό να τα απαγάγουν, να τα βασανίσουν, να τα βιάσουν, να τα σκοτώσουν και να τα φάνε.

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτο: Παντρεμένο ζευγάρι "έφαγε" πρόστιμο 900 ευρώ - Σε απόγνωση ο σύζυγος

Με το lockdown να βρίσκεται ακόμη σε ισχύ η Ελληνική Αστυνομία δεν διστάζει να κόβει τα πρόστιμα σαν "βροχή" σε όσους τα παραβιάζουν ενώ μία πρόσφατη περίπτωση έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες μία 17χρονη έλαβε το πρόστιμο των 900 ευρώ με τον άνεργο πατέρα της να βρίσκεται σε κατάσταση απόγνωσης.

Συγκεκριμένα, ένα παντρεμένο ζευγάρι που βρέθηκε στο ίδιο ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο, δέχτηκε πρόστιμο που άγγιζε τα 900 ευρώ. Δηλαδή, το ζευγάρι θα πρέπει να πληρώσει 600 ευρώ και άλλα 300 ο οδηγός που τους μετέφερε προκειμένου να βρεθούν στο αεροδρόμιο.

Αυτό έγινε γνωστό στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με το άνδρα να τονίζει ότι η κατάσταση αυτή είναι άδικη. Μάλιστα, ανέφερε ότι είναι γελοίο να μοιράζεται το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι με τη γυναίκα του και να μην μπορεί να μπει μαζί της στο ίδιο ταξί.

«Γίνεται να μην μπορώ με την γυναίκα μου που μοιραζόμαστε το ίδιο σπίτι και το ίδιο κρεβάτι, να μπω σε ένα ταξί; Είναι λογικό; Να θέλουμε να πάμε στο αεροδρόμιο και να πρέπει να χρησιμοποιήσουμε δύο ταξί. Είναι άδικο», είπε χαρακτηριστικά ο σύζυγος.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share