Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

«Προσοχή! Ας ελπίσουμε να μην...» - Η «ευχή» του Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

4 Δεκεμβρίου 2020 22:31
«Προσοχή! Ας ελπίσουμε να μην...» - Η «ευχή» του Σάκη Αρναούτογλου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έρχεται ραγδαία επιδείνωση από το βράδυ της Κυριακής και διαδοχικά βαρομετρικά τη νέα εβδομάδα με τον Σάκη Αρναούτογλου να εύχεται να μην επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά μοντέλα.

Πιο αναλυτικά, πρόσκαιρη θα είναι η βελτίωση που θα παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για πολύ ισχυρές κακοκαιρίες από την Κυριακή. Δευτέρα και Τετάρτη οι πιο επικίνδυνες μέρες. Νέες επιδεινώσεις, επίσης, θα υπάρξουν μετά το Σάββατο (5/12), με τον Τάσο Αρνιακό επίσης να προειδοποιεί.

Μάλιστα, ο έμπειρος μετεωρολόγος, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως καλό θα είναι να μην επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά στοιχεία που θέλουν να πέφτουν πολύ μεγάλα ύψη βροχής από βδομάδα, σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Μιλά για δυνητικά επικίνδυνες βροχές και για πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο, όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την επερχόμενη περαιτέρω επιδείνωση του καιρού και τα πολύ ισχυρά φαινόμενα που αναμένονται από το βράδυ της Κυριακής και σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της νέας εβδομάδας.

«Διπλό κύμα χτυπά την Ελλάδα, προσοχή παντού…» - Καμπανάκι από τον Θοδωρή Κολυδά

Το καμπανάκι για τον καιρό των επόμενων ημερών «χτύπησε» ο Θοδωρής Κολυδάς, επισημαίνοντας πως ένα «διπλό» κύμα κακοκαιρίας θα πέσει στην χώρα μας, με το πρώτο μάλιστα να επηρεάζει όλη την Ελλάδα σήμερα (3/12), με τα πρώτα χιόνια να έχουν ήδη έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο έμπειρος μετεωρολόγος στο Star, το κύμα αυτό θα φέρει ανέμους στα 9 μποφόρ και καταιγίδες ή και χαλάζια από τα δυτικά προς τα ανατολικά, φεύγοντας αύριο (4/12) και γυρίζοντας από Κυριακή (6/12).

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share