Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

38χρονος περιγράφει τη «μάχη» με τον κορωνοϊό λίγο πριν πεθάνει -35λεπτο σοκαριστικό βίντεο

Ανατριχιαστικό

4 Δεκεμβρίου 2020 20:23
38χρονος περιγράφει τη «μάχη» με τον κορωνοϊό λίγο πριν πεθάνει -35λεπτο σοκαριστικό βίντεο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο 38χρονος γνωστός κωμικός Τζόε Λούνα, που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, πέθανε στις 23 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες αφότου ξεκίνησε να μοιράζεται την εμπειρία του σχετικά με την κατάσταση της υγείας του στο Instagram. Επίσης, «τσακίζει» κόκαλα η δραματική περιγραφή γιατρού που νόσησε από κορωνοϊό και βρέθηκε ξαφνικά στην θέση του ασθενή.

Αναρτούσε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο, περιγράφοντας τη μάχη που έδινε με τη νόσο Covid-19, την πνευμονία και τα παράλληλα προβλήματα που αντιμετώπιζε. «Είμαι διαβητικός και ακρωτηριασμένος, οπότε έχω πολλά που αντιμετωπίζω», δήλωσε σε σχετική ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOE LUNA (@joeelcholo)

«Δεν είναι αστείο, ειδικά αν είσαι διαβητικός», έγραψε χαρακτηριστικά σε δημοσίευση του δύο ημέρες πριν πεθάνει. Περιέγραψε λεπτομερώς τα συμπτώματά του σε ένα 35λεπτο βίντεο με βασικότερα τους πόνους στο στήθος και το στομάχι, το τρέμουλο και την απώλεια της γεύσης.

«Όταν άκουγα ανθρώπους να μιλούν για το τι τους έκανε η Covid, μέσα μου αμφισβητούσα, αν πράγματι ήταν τόσο κακή. Τώρα σας λέω παιδιά, είμαι σε μάχη, παλεύω για τη ζωή μου. Όχι μόνο βγήκα θετικός, αλλά έχω και πνευμονία. Είναι φρικτό, έχει χειροτερέψει, όλα καταρρέουν», δήλωσε.

Θετικοί διαγνώστηκαν και η σύζυγος και τα παιδιά του, όμως δεν έχουν εμφανίσει τόσο σοβαρά συμπτώματα.

Ο άτυχος κωμικός λίγες ημέρες μετά τις δημοσιεύσεις του κατέληξε και η απώλειά του έχει συγκλονίσει την κοινότητα του Λος Άντζελες.

«Σε λίγα 24ωρα έχασε κουμπάρο, θεία, μητέρα…» - Σοκαριστική ιστορία άνδρα που πληγώθηκε από τον κορωνοϊό

Σοκαριστική είναι η ιστορία ενός άνδρα, που πληγώθηκε όσο κανείς από τον κορωνοϊό, με τον ίδιο να χάνει μέσα σε λίγα 24ωρα τον κουμπάρο, τη θεία και τη μητέρα του.

«Πραγματικά δεν ξέραμε για ποιον να πρωτοκλάψουμε. H μητέρα μου και η θεία μου ήταν σε παραδιπλανά δωμάτια. Μέχρι και πριν διασωληνωθεί η μητέρα μου μου έστελνε μηνύματα και ανησυχούσε για την αδερφή της» περιγράφει στο Open TV, ο Γιάννης Νάνος από τη Θεσσαλονίκη, που έχασε την 72χρονη μητέρα του, τη θεία του και τον κουμπάρο του.

«Δεν έχουν έναν άνθρωπο ένα δικό τους. Όταν πήγα και πήρα τα πράγματά της σε μία σακούλα. Είδα ένα μήνυμά της στο κινητό της σε μία φίλη της. ''Εδώ μέσα είναι η κόλαση'', έγραφε» είπε χαρακτηριστικά, με τον ΠΟΥ παράλληλα να στέκνει το δικό του μήνυμα στους Έλληνες.

Μία ακόμη συγκλονιστική ιστορία είναι αυτή του, Γαβριήλ Ταχτατζόγλου, αναπληρωτή προϊσταμένου νοσηλευτών ΜΕΘ «Παπαγεωργίου», καθώς όταν νόσησαν η σύζυγός του, ο κουνιάδος του, ο πεθερός και η πεθερά του μετέτρεψε έναν ολόκληρο όροφο πολυκατοικίας όπου διέμεναν σε Μονάδα Εντατικής Φροντίδας. «Προτίμησα να μπω στη φωτιά. Στήθηκε μία μικρή μονάδα εντατικής φροντίδας. Φοβήθηκα και για τη δική μου ζωή».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share