Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ένταση με αντιεξουσιαστές και Αστυνομία στο Μετρό του Συντάγματος

Ομάδα νεαρών άνοιξε πανό για τον Γρηγορόπουλο

4 Δεκεμβρίου 2020 18:13
Ένταση με αντιεξουσιαστές και Αστυνομία στο Μετρό του Συντάγματος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενταση σημειώθηκε στο Μετρό στο Σύνταγμα όταν μια ομάδα περίπου 100 αντιεξουσιαστών εμφανίστηκε μέσα στην είσοδο, πέταξε τρικάκια και άπλωσε πανό για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο.

Πιο αναλυτικά περίπου 100 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου βγήκαν αιφνιδιαστικά από το Μετρό του Συντάγματος με πρόθεση να αναρτήσουν πανό και να πετάξουν φειγβολάν.

Σημειώθηκε μικρή ένταση και αντιπαράθεση με αστυνομικούς της ομάδας «Δράση». Εν συνεχεία μπήκαν ξανά μέσα στο Μετρό στο Σύνταγμα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για 5 προσαγωγές.

Πρόσφατα μάλιστα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τόνισε πως δε θα γίνουν συγκεντρώσεις ούτε για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σοκαριστικό τροχαίο σε επιχείρηση της Αστυνομίας: Δύο τραυματίες στην προσπάθεια σύλληψης εμπόρων ναρκωτικών

Ένα σοκαριστικό τροχαίο έλαβε τόπο στην επιχείρηση της Αστυνομίας και την προσπάθεια να συλλάβει εμπόρους ναρκωτικών στα Νότια προάστια, με δύο αστυνομικούς να είναι τραυματίες.

Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται μία γυναίκα αστυνομικός, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο συνάδελφός της. Το ζευγάρι επέβαινε σε αστυνομικό όχημα το βράδυ της Τετάρτης (2/12) και συγκρούστηκε με όχημα πολίτη την ώρα που μετέβαινε στο συμβάν, με μια τραγωδία επίσης να συμβαίνει στις ΗΠΑ.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής 6 άτομα αλβανικής καταγωγής κι έχουν προχωρήσει στην κατάσχεση ενός κιλού κοκαΐνης και δεκάδων δενδρυλλίων κάνναβης.

Ερευνα έγινε και στην καβάτζα της οργάνωσης στη Βούλα όπου εισέβαλλαν άνδρες των ΕΚΑΜ. Η έρευνα ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να αναζητούν τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Πήγαν να παρελάσουν στο Σύνταγμα για την 28η Οκτωβρίου παρά τις απαγορεύσεις - Σε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία

Περίπου 70 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος, κρατώντας ελληνικές σημαίες, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την αναστολή των εκδηλώσεων εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Οι παρευρισκόμενοι θέλησαν να κάνουν οι ίδιοι παρέλαση, παρά το γεγονός ότι τα μέτρα ελήφθησαν με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα αξίζει να δείτε την σημαία που ύψωσε Κρητικός στο Καστελόριζο και ζυγίζει 200 κιλά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να νουθετήσουν το πλήθος, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν μικροεπεισόδια και η αστυνομία να προσαγάγει επτά άτομα. Ταυτόχρονα επιβλήθηκαν πρόστιμα των 150 ευρώ σε αρκετούς που δεν φορούσαν μάσκα, ενώ όταν τους έγινε σύσταση να φορέσουν, αρνήθηκαν κατηγορηματικά.

«Η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι... »: Το μήνυμα πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας για την 28η Οκτωβρίου

Συγκίνηση σκορπούν για άλλη μια φορά τα μέλη της ομάδας «Ζευς» με το μήνυμά τους, για άλλη μια χρονιά, για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Πιλότος της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων της Πολεμικής Αεροπορίας έστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες «από την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο και από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο».

Ο Έλληνας πιλότος χαρακτηρίζει το «ΟΧΙ» ως «το πιο λακωνικό και ηχηρό μήνυμα της παγκόσμιας ιστορίας» τονίζοντας ότι «η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι ιδεώδη ακατάλυτα που θα θριαμβεύουν όσο υπάρχουν αθάνατες Ελληνικές Ψυχές».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share