Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ: Νεκρός ο εκδότης Κώστας Δημάκης

Τραγωδία!

4 Δεκεμβρίου 2020 14:46
Σοκ: Νεκρός ο εκδότης Κώστας Δημάκης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος βυθίστηκε ο δημοσιογραφικός κόσμος με την απώλεια ενός ακόμα εξέχοντος μέλους του.

Ένας από τους πιο ευγενείς ανθρώπους του χώρου, ένας ωραίος άνθρωπος που είχε μόνο φίλους, με σημαντική πορεία στη δημοσιογραφία, έφυγε από τη ζωή μόλις στα 42 του χρόνια. Ο Κώστας Δημάκης, δημιουργός και εκδότης της στοιχηματικής εφημερίδας «Kingbet» δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Για περίπου τέσσερα χρόνια πάλεψε με σθένος τη σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, έδωσε σπουδαίες μάχες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και δεν μπόρεσε τελικά να βγει νικητής.

Ο εκλιπών, αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Αργυρώ και τον γιο του Άρη, 5 ετών.

Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Δημάκη θα πουν την Παρασκευή στις 11 το πρωί στον Ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στο Βασιλικό.

Κορωνοϊός: "Έφυγε" ο Χρήστος Τσιόλιας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 62 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας στον κλάδο της ένδυσης και συνιδρυτής της εταιρείας "Oxford Company", Χρήστος Τσιόλιας, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής - Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος της οποίας ο κ. Τσιόλιας ήταν αντιπρόεδρος στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του".

Επίσης διαβάστε ποια είναι η κατάσταση της υγείας του υπουργού Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό λόγω κορωνοϊού.

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του: "Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας"

Η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς γνωστούς και φίλους οι οποίοι τον αποχαιρετούν με μηνύματά τους στα κοινωνικά δίκτυα.

"Το σοκ είναι μεγάλο. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου φίλε. Ο πόνος είναι μεγάλος. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου", αναφέρεται σε ένα από τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα.Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρετά τον Χρήστο Τσιόλια και η σύζυγός του.

"Μ´αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας... την σκέψη μας.... την ζωή μας", είναι το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του.

Συνιδρυτής της Oxford Company

Η Oxford Company ιδρύθηκε το 1991. Το αντικείμενο της επιχείρησης από την ίδρυσή της είναι ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η εμπορία διακεκριμένων ανδρικών ενδυμάτων.

Το όνομα Oxford Company προέρχεται από το παγκοσμίως γνωστό ύφασμα Oxford, το οποίο ενέπνευσε λόγω της ιδιαίτερης ύφανσης και υφής του, όπως είχε αποκαλύψει μάλιστα ο ιδρυτής της ετιαρείας Γιώργος Τσιόλιας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share