Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Κύπρο: Αυτοκίνητο έκοψε πάσσαλο - Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Τι συνέβη;

4 Δεκεμβρίου 2020 10:58
Τροχαίο στην Κύπρο: Αυτοκίνητο έκοψε πάσσαλο - Στο νοσοκομείο δύο άτομα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τρομακτικό τροχαίο συνέβη στη Κύπρο την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου όπου ένα αυτοκίνητο συνετρίβη με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο τραυματίες. Επίσης ένας άνδρας "έχασε" τη ζωή του σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 18:15 ένας 21χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου με συνοδηγό 19χρονη, οδηγούσε το όχημα του στη Λεωφόρο Ευρώπης με βόρεια κατεύθυνση προς το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλευρικά με όχημα που οδηγούσε 20χρονος με συνοδηγό δεύτερο πρόσωπο, επίσης 20 ετών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το ένα εκ των οχημάτων να προσκρούσει σε μεταλλικό ηλεκτρικό οδικό φωτιστικό, το οποίο και απέκοψε. Στην συνέχεια το όχημα κινήθηκε εκτός ελέγχου για μερικά μέτρα και ακινητοποιήθηκε στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου.

Από το τροχαίο, τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος, ο 21χρονος και η 19χρονη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου για περίθαλψη όπου έτυχαν ιατρικής φροντίδας. Ο 21χρονος πήρε εξιτήριο ενώ η 19χρονη φέρει τραύματα στο αριστερό πόδι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στο μέρος του δυστυχήματος κλήθηκε συνεργείο της Αρχής Ηλεκτρισμού για προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών και λήψη μέτρων ασφαλείας για το κοινό. Το όχημα στο οποίο μετέβαιναν τα τραυματισμένα πρόσωπα μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για φύλαξη και περαιτέρω εξετάσεις ενώ έγινε έλεγχος αλκοτέστ στους οδηγούς με μηδενική ένδειξη .

Η Τροχαία Πάφου εξετάζει τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Σοκαριστικό τροχαίο σε επιχείρηση της Αστυνομίας: Δύο τραυματίες στην προσπάθεια σύλληψης εμπόρων ναρκωτικών

Ένα σοκαριστικό τροχαίο έλαβε τόπο στην επιχείρηση της Αστυνομίας και την προσπάθεια να συλλάβει εμπόρους ναρκωτικών στα Νότια προάστια, με δύο αστυνομικούς να είναι τραυματίες.

Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται μία γυναίκα αστυνομικός, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο συνάδελφός της. Το ζευγάρι επέβαινε σε αστυνομικό όχημα το βράδυ της Τετάρτης (2/12) και συγκρούστηκε με όχημα πολίτη την ώρα που μετέβαινε στο συμβάν, με μια τραγωδία επίσης να συμβαίνει στις ΗΠΑ.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής 6 άτομα αλβανικής καταγωγής κι έχουν προχωρήσει στην κατάσχεση ενός κιλού κοκαΐνης και δεκάδων δενδρυλλίων κάνναβης.

Ερευνα έγινε και στην καβάτζα της οργάνωσης στη Βούλα όπου εισέβαλλαν άνδρες των ΕΚΑΜ. Η έρευνα ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να αναζητούν τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share