Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βρετανία: Αθωώθηκε η 32χρονη μητέρα που έκανε σεξ με 14χρονο

Τι είπε στο δικαστήριο

3 Δεκεμβρίου 2020 20:12
Βρετανία: Αθωώθηκε η 32χρονη μητέρα που έκανε σεξ με 14χρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο λόγος για την Τέα Βίνσεντ η οποία ζει στην Βρετανία και ξέσπασε σε δάκρυα όταν ανακοινώθηκε η αθωωτική για εκείνη απόφαση των ενόρκων για την κατηγορία ότι έκανε σεξ με ανήλικο αγόρι 14 ετών, γνωρίζοντας την ηλικία του.

Η 32χρονη μητέρα τριών παιδιών έπεισε το δικαστήριο ότι τον Οκτώβριο του 2018, όταν και συνέβη το περιστατικό δεν ήξερε πως η ηλικίας του αγοριού με το οποίο κατέληξε στο κρεβάτι ήταν 14 ετών και πίστευε πως ήταν τουλάχιστον 16 χρονών.

Ωστόσο σήμερα σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε αποθήκη στο Μπρίστολ με τις Αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Το σημείο κλειδί στην αθώωση της 32χρονης

Οπως υποστήριξε η ίδια στην κατάθεσή της την Τετάρτη, έμαθε την πραγματική ηλικία του μόνο όταν ολοκληρώθηκε η σεξουαλική πράξη. Σύμφωνα μάλιστα με αρκετά βρετανικά Μέσα υπήρξε ένα σημείο... κλειδί για την απόφαση του δικαστηρίου η οποία μάλιστα βγήκε εντός μιας ώρας.

Το στοιχείο που ελάφρυνε τη θέση της 32χρονης ήταν πως ο νεαρός είχε καταχωρίσει ψευδή ημερομηνία γέννησης στο προφίλ του στο Facebook. Φαινόταν έτσι μεγαλύτερος από ότι ήταν πραγματικά. Οι συνήγοροί της παρουσίασε τα εν λόγω στοιχεία με εκτυπωμένα screenshot με τον δικαστή Ίαν Λόρι, να κρίνει πως μπορούν να γίνουν κανονικά αποδεκτά.

Στην ανάρτησή της η 32χρονη έγραψε: «Αθώα! Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου και πίστεψαν σε εμένα στα δύο δυσκολότερα χρόνια της ζωής του. Καλώς να έρθει το 2021 για εμένα και τα παιδιά μου».

Η δικαιολογία του 14χρονου για τα ψευδή στοιχεία

Από την πλευρά τους, ο έφηβος στην σημερινή του κατάθεση ανέφερε πως είχε βάλει ψευδή ημερομηνία στο Facebook καθώς όταν του έκαναν δώρο ένα καινούργιο κινητό ήταν λίγο πριν τα 13α του γενέθλια.

Το Facebook απαιτεί από τους χρήστες του να έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους για να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα και το αγόρι έβαλε ψεύτικη χρονολογία. «Βιαζόμουν γιατί ήθελα να παίζω παιχνίδια», είπε το αγόρι στο δικαστήριο.

Σε επίμονες ερωτήσεις των συνηγόρων της 32χρονης για το ποια ηλικία είχε τελικά παρουσιάσει στην 32χρονη εκείνο το απόγευμα, το αγόρι επέμεινε ότι «σε καμία περίπτωση δεν της είπε ότι είχε κλείσει τα 16 και πήγαινε στα 17», όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Υπενθυμίζουμε πως η 32χρονη Βίνσεντ δεν αρνήθηκε ποτέ πως έκανε σεξ με το 14χρονο αγόρι το 2018, αφού προηγουμένως τα είχε παρακολουθήσει να παίζουν ποδόσφαιρο σε γειτονικό πάρκο.

Η 30χρονη τότε Βίνσεντ πρόσφερε στους δύο εφήβους νερό, και στην συνέχεια «ξεμονάχιασε» τον 14χρονο στο δωμάτιό της. Σύμφωνα με την ίδια δεν γνώριζε την ηλικία του, ενώ εκείνος ήταν πρόθυμος και δεν τον εξανάγκασε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share