Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκινεί το σημείωμα για τον Έλληνα που σκοτώθηκε στο Τρίερ με το παιδί του

Το σπαρακτικό μήνυμα των συγγενών του Έλληνα γιατρού

3 Δεκεμβρίου 2020 17:49
Συγκινεί το σημείωμα για τον Έλληνα που σκοτώθηκε στο Τρίερ με το παιδί του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγίζει καρδιές το αποχαιρετιστήριο μήνυμα που άφησαν συγγενείς του Έλληνα οδοντιάτρου, στο σημείο όπου ξεψύχησε στο Τρίερ της Γερμανίας κρατώντας αγκαλιά την ηλικίας δύο μηνών κορούλα του, όταν έπεσε πάνω τους αυτοκίνητο που ο οδηγός του βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Βιργινία μου κράτα σφιχτά τον μπαμπά σου αγκαλιά να σε προσέχει εκεί ψηλά. Φύλαγε την μανούλα σου και τον αδερφούλη σου σαν άγγελος που έγινες», αναφέρει το συγκινητικό σημείωμα των συγκλονισμένων συγγενών του Γιώργου Κομπιλίρη και της κορούλας του, Βιργινίας.

«Ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας...»

Μια κάτοικος του Τρίερ, η 18χρονη Τζέσικα Μάγιερ, που γνώριζε καλά τον 45χρονο οδοντίατρο, αφού τον επισκεπτόταν ως ασθενής στο ιατρείο του, συγκλονίστηκε όταν έμαθε την τραγική είδηση του θανάτου του. «Ήταν πολύ αγαπητός.

Φρόντιζε να μη φοβούνται τα παιδιά στο ιατρείο του, εξηγώντας τους τι θα κάνει και πώς θα το κάνει. Όταν συναντούσε ασθενείς του στην πόλη, τους χαιρετούσε και τους ρώταγε πώς τα περνούν. Ο γιατρός ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας. Ήταν πολύ περήφανος όταν έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Tον βλέπαμε να σπρώχνει στους δρόμους το καροτσάκι με το μωρό του», λέει. «Η κορούλα του, η Βιργινία, γεννήθηκε πρόσφατα κι ο γιατρός έγινε για δεύτερη φορά πατέρας. Γνώριζαν τον γιο του, ηλικίας ενάμιση έτους, τον είχα δει μια φορά».

Η Τζέσικα πληροφορήθηκε τον θάνατο του Έλληνα γιατρού από τους γονείς της. «Η τραγωδία συνέβη την ώρα που έκανε μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά του. Είναι πολύ διαφορετικό όταν γνωρίζεις τα θύματα σε τέτοιες περιπτώσεις. Έβαλα αμέσως τα κλάματα όταν το έμαθα, ένιωσα συντριβή», λέει.

Ποιος είναι ο δράστης του φονικού στο Τρίερ

Ο ηλικίας 51 ετών Γερμανός οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν έπεσε σκόπιμα πάνω στο πλήθος κόβοντας το νήμα της ζωής πέντε ανθρώπων και τραυματίζοντας άλλους 18 – οι έξι εκ των οποίων σοβαρά -, ήταν κάτοικος του Τριέρ.

Ο Μπερντ Β., που βύθισε τόσες οικογένειες σε ανείπωτη θλίψη, σπούδασε ηλεκτρολόγος και εργαζόταν ως επόπτης βάρδιας μέχρι που παραιτήθηκε από τη δουλειά του. «Ήταν πολύ φιλικός και ανοικτός χαρακτήρας», λέει πρώην συνάδελφός του. «Αλλά τον εγκατέλειψε η σύντροφός του κι εξαφανίστηκε με τον καλύτερό του φίλο».

Τον Μάιο του 2010 πέθανε η μητέρα του Μπερντ Β. κι εκείνος αναγκάστηκε να πουλήσει το πατρικό του και επένδυσε τα χρήματα μεταξύ άλλων στο Land Rover με το οποίο θέρισε ζωές την περασμένη Τρίτη στον κεντρικό πεζόδρομο του Τρίερ.

Όταν έμεινε άνεργος, μεταβίβασε το αυτοκίνητό του σε γνωστό του πρόσωπο, επειδή δεν θα δικαιούταν επίδομα ανεργίας εφόσον διέθετε περιουσιακά στοιχεία. Τις τελευταίες εβδομάδες ζούσε μέσα στο τζιπ και πολύ συχνά ήταν μεθυσμένος...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share