Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος για τον Κώστα Καραμανλή: «Αποχαιρετούμε...»

Δύσκολες στιγμές

3 Δεκεμβρίου 2020 15:03
Θρήνος για τον Κώστα Καραμανλή: «Αποχαιρετούμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον θάνατο του Γάλλου πρώην προέδρου Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν αναφέρεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Με συγκίνηση αποχαιρετούμε τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Valery Giskard D' Estaing. Αποχαιρετούμε έναν κορυφαίο Ευρωπαίο ηγέτη, έναν υπέρμαχο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, έναν ειλικρινή φίλο της Ελλάδας» σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

«Η συμβολή του στην μεταπολιτευτική πορεία της χώρας μας υπήρξε καθοριστική, καθώς συνέδεσε το όνομά του με ιστορικά επιτεύγματα του Κωνσταντίνου Καραμανλή: την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, την ένταξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, την οικοδόμηση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης Γαλλίας-Ελλάδας.

Η διαδρομή του είναι φωτεινό παράδειγμα, ειδικά στη σημερινή εποχή της αβεβαιότητας και των μεγάλων προκλήσεων» καταλήγει ο κ. Καραμανλής. Παράλληλα, έκτακτες είναι οι εξελίξεις για τον Κώστα Καραμανλή, με τον ίδιο να πραγματοποιεί μια κίνηση και την Νατάσα Παζαΐτη να βρίσκεται στο πλευρό του.

Ανακοίνωσε την απόλυτη ευτυχία η Νατάσα Παζαΐτη - Στο πλευρό της ο Κώστας Καραμανλής

Την απόλυτη ευτυχία ανακοίνωσε η Νατάσα Παζαΐτη, με τον Κώστα Καραμανλή να βρίσκεται στο πλευρό της και να στηρίζει κάθε επαγγελματικό βήμα της συζύγου του, με 11 χρόνια να έχουν περάσει από τότε που σταμάτησε να είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Η σύζυγος του πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας είναι πάντοτε ενεργή και ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για την ιατρική, προβάλλοντας τη σχετική της ιδιότητα, αφού είχε σπεύσει να λάβει και το πτυχίο της όσο ο άνδρας της εξασκούσε καθήκοντα πρωθυπουργού, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν στην επιφάνεια εικόνες από το μαγικό τους σπίτι στη Ραφήνα.

Η ίδια, λοιπόν, βρέθηκε πρόσφατα στο 11ο Πειραϊκό Ογκολογικό Συνέδριο, ούσα μία από τους ομιλητές. Φανέρωσε, δε, μέσω Instagram την χαρά της για το γεγονός.

«Συμμετοχή στο 11ο Πειραϊκό Ογκολογικό Συνέδριο με θέμα Πολύπλευρη Διεπιστημονική Αντιμετώπιση του Καρκίνου», έγραψε και στην φωτογραφία φαίνεται η ευχαρίστηση, που αποτέλεσε μέρος αυτού του συνεδρίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share