Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζi - Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα

Μεγάλη προσοχή

3 Δεκεμβρίου 2020 12:56
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζi - Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Νέο «κύμα» κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους αναμένεται να πλήξει πολλές περιοχές της χώρας το επόμενο διήμερο. Επίσης, επιδείνωση των καιρικών συνθηκών από σήμερα Πέμπτη και νέο κύμα κακοκαιρίας από την Κυριακή προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ισχυρές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις θα επηρεάσουν:

1) Σήμερα Πέμπτη (03-12-2020)

Από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου και από αργά το βράδυ την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Στις περιοχές αυτές εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα της Παρασκευής (04-12-2020).

2) Αύριο Παρασκευή (04-12-2020)

Την κεντρική Μακεδονία, τα Δωδεκάνησα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως τα νότια τμήματά τους) και το βράδυ την ανατολική Μακεδονία. Επίσης κατά περιόδους μέχρι τις απογευματινές ώρες, την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη.

Επίσης σήμερα Πέμπτη (03-12-2020) στο Ιόνιο θα πνέουν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι 7 με 8 και πρόσκαιρα από το βράδυ έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (04-12-2020).

«Νέο κύμα κακοκαιρίας... Προσοχή!» - Καμπανάκι Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα έχουμε στην χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά με βροχοπτώσεις που από σήμερα το βράδυ θα εκδηλωθούν και στην Αττική, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

Παράλληλα, ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για τις καιρικές συνθήκες, που θα επικρατήσουν, με τον μετεωρολόγο του Mega να βλέπει βροχές σε όλη την χώρα, ζητώντας σε ορισμένες περιοχές τεράστια προσοχή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share