Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Χιόνια, βροχές και καταιγίδες - Το Σαββατοκύριακο να περιμένουμε...» - Προειδοποίηση Σάκης Αρναούτογλου(Video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

3 Δεκεμβρίου 2020 09:36
«Χιόνια, βροχές και καταιγίδες - Το Σαββατοκύριακο να περιμένουμε...» - Προειδοποίηση Σάκης Αρναούτογλου(Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επιδείνωση των καιρικών συνθηκών από σήμερα Πέμπτη και νέο κύμα κακοκαιρίας από την Κυριακή προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Οι περισσότερες βροχοπτώσεις της Πέμπτης θα σημειώνονται στη δυτική χώρα, ενώ στα βόρειοδυτικά αναμένονται και αρκετές χιονοπτώσεις, στα ορεινά άνω των 1.200 μέτρων υψόμετρο.

Ο καιρός θα βελτιωθεί το Σάββατο, αλλά αναμένεται και νέα επιδείνωση από την Κυριακή με πιο γενικευμένα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της ερχόμενης Δευτέρας. Επίσης, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη, νέο κύμα κακοκαιρίας θα έχουμε στην χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά με βροχοπτώσεις που από σήμερα το βράδυ θα εκδηλωθούν και στην Αττική

Αναλυτικά όσα τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών στη χώρα μας μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα:

«Οι βροχές σκεπάζουν την χώρα και τεράστια προσοχή σε αυτές τις περιοχές…» - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για τις καιρικές συνθήκες, που θα επικρατήσουν, με τον μετεωρολόγο του Mega να βλέπει βροχές σε όλη την χώρα, ζητώντας σε ορισμένες περιοχές τεράστια προσοχή.

Η προσοχή αυτή χρειάζεται αύριο (3/12) από τους κατοίκους των Επτανήσων αφού τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επηρεάσουν κι άλλες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, με τον Σάκη Αρναούτογλου να αναφέρει πως θα γραφτεί ιστορία.

Εκτός του παιχνιδιού θα παραμένει το μεγαλύτερο κομμάτι της ανατολικής Μακεδονίας και τη Θράκης. Σε όλη την υπόλοιπη επικράτεια αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Ιδιαίτερη προσοχή εφιστάται στην περιοχή των Επτανήσων γιατί στα τμήματα αυτά θα πνέει ένας πολύ ισχυρός νοτιάς που ώρα με την ώρα μέσα στην Πέμπτη θα ενισχύεται περαιτέρω.

Για την περιοχή της Αττικής θα πρέπει να περιμένουμε νεφώσεις που κατά τόπους θα πυκώνουν και από τις βραδινές ώρες και μετά ο καιρός θα καταστεί άστατος και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές με τάση να γενικευτούν αργά το βράδυ της Πέμπτης. Η θερμοκρασία 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Λίγο καλύτερη η κατάσταη στη Θεσσαλονίκη με μικρή πιθανότητα για βροχές. Η θερμοκρασία 6-9 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή (4/12) αναμένεται γενικευμένη κακοκαιρία με βροχές σε όλες σχεδόν τις περιοχές της επικράτειας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share