Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Νέο κύμα κακοκαιρίας... Προσοχή!» - Καμπανάκι Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

3 Δεκεμβρίου 2020 08:28
«Νέο κύμα κακοκαιρίας... Προσοχή!» - Καμπανάκι Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέο κύμα κακοκαιρίας θα έχουμε στην χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά με βροχοπτώσεις που από σήμερα το βράδυ θα εκδηλωθούν και στην Αττική, σύμφωνα με την πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

Παράλληλα, ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για τις καιρικές συνθήκες, που θα επικρατήσουν, με τον μετεωρολόγο του Mega να βλέπει βροχές σε όλη την χώρα, ζητώντας σε ορισμένες περιοχές τεράστια προσοχή.

"Μέχρι το τέλος του 2020 για πρώτη φορά στην μετεο-ιστορία θα...": Σοκαριστική αποκάλυψη από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Μπορεί πολλοί να μην το καταλάβατε αλλά ο Νοέμβριος ήταν ο πιο θερμός παγκοσμίως και το 2020 πιθανότατα θα βγει το πιο θερμό έτος στην πρόσφατη μετεο-ιστορία!

Την είδηση έκανε γνωστή ο μετεωολογός Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση του στο Facebook!

"Στο κόκκινο έκλεισε και ο Νοέμβρης, ειδικά και πάλι για την Αρκτικη όπου τμήματά της είχαν έως +14 °C βαθμούς Κελσίου πάνω από το μέσο όρο για τον μήνα Νοέμβριο ενώ όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο φετινός Νοέμβριος ήταν ο πιο θερμός παγκοσμίως και το 2020 θα πρέπει να βγει ως το πιο θερμό έτος που έχει καταγραφεί ποτέ στην πρόσφατη μετεο-ιστορία", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου!

Με την ευκαιρία δείτε και την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!


"Το Σάββατο και την Κυριακή θα..." - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί

Καιρός σήμερα: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τον καιρό, τονίζοντας πως το Σαββατοκύριακο θα ανέβει η θερμοκρασία. Επίσης ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τόνισε ότι από το απόγευμα ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος μετεωρολόγος τόνισε ότι ο καιρός θα γλυκάνει τις επόμενες μέρες και ότι τα βαρομετρικά χαμηλά που έρχονται θα φέρουν νοτιάδες. Επίσης τόνισε ότι θα υπάρχουν βροχές ενώ καταιγίδες μόνο στις θαλάσσιες περιοχές και τα χιόνια που θα πέσουν θα είναι ψηλά στα βουνά βόρεια της χώρας.

Συνέχισε λέγοντας ότι ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο θα φτάσει τους 19 μπορεί και τους 20 βαθμούς Κελσίου ενώ σήμερα αναμένεται να είναι 14 με 17. Στην Αττική τόνισε δεν αναμένονται βροχές με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι 14 βαθμούς ενώ στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες βροχές και με τον υδράργυρο να φτάνει τους 9 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share