Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστική ληστεία στα Σπάτα: Μπήκε στο διαγνωστικό κέντρο με καραμπίνα

Απίστευτο σκηνικό!

3 Δεκεμβρίου 2020 00:30
Σοκαριστική ληστεία στα Σπάτα: Μπήκε στο διαγνωστικό κέντρο με καραμπίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σοκαριστική ληστεία σημειώθηκε στα Σπάτα, με έναν άνδρα να μπαίνει σε διαγνωστικό κέντρο σε ώρα αιχμής με καραμπίνα και να προχωρά στην πράξη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα marathonpress.gr, στις 19.37 την Τετάρτη (2/12) κοστουμαρισμένος άνδρας μπήκε στο «ΙΑΣΙΣ» που βρίσκεται επί της οδού Δημάρχου Χρήστου Μπέκα κι ενώ εκείνη την ώρα στο κέντρο βρίσκονταν δύο υπάλληλοι, μία γυναίκα σε αναμονή για να εξεταστεί, καθώς κι ένας γιατρός με ασθενή σε δωμάτιο εξέτασης, με μια ληστεία προ ημερών να προκαλεί επίσης σοκ στο Ψυχικό.

Με παρατεταμένη μια καραμπίνα, πλησίασε στον γκισέ, ζήτησε από τις δύο υπαλλήλους να του γεμίσουν μια κόκκινη τσάντα με όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και δευτερόλεπτα μετά έφυγε με απόλυτη ψυχραιμία προς άγνωστη κατεύθυνση. Παρότι στο σημείο έσπευσε πολύ γρήγορα περιπολικό, είχε προλάβει να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σπάτα: Ραγδαίες εξελίξεις με την εξαφάνιση της 15χρονης

Θετικά έκλεισε η υπόθεση εξαφάνισης 15χρονης στην περιοχή των Σπάτων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της.

Υπενθυμίζεται ότι η 15χρονη είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της 20ης Ιουλίου.

Ανακούφιση στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε το 13χρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί

Ανακούφιση φέρνει στη Θεσσαλονίκη η εύρεση του 13χρονου κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή (26/7).

Η 13χρονη είναι καλά στην υγεία της, όπως γνωστοποιεί το «Χαμόγελο του Παιδιού». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, το κορίτσι μετέβη χθες αργά το βράδυ σε χώρο φιλοξενίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη, αναζητώντας βοήθεια, δηλώνοντας πως υφίσταται κακοποίηση.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, η ανήλικη οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατόπιν ενημέρωσης του Εισαγγελέα μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Υεμέν Ε. για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί» τονίζει ο Οργανισμός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share