Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτες εξελίξεις για τον Κώστα Καραμανλή - Στο πλευρό του η Νατάσα Παζαΐτη

Τι συνέβη;

2 Δεκεμβρίου 2020 23:32
Έκτακτες εξελίξεις για τον Κώστα Καραμανλή - Στο πλευρό του η Νατάσα Παζαΐτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκτακτες είναι οι εξελίξεις για τον Κώστα Καραμανλή, με τον ίδιο να πραγματοποιεί μια κίνηση και την Νατάσα Παζαΐτη να βρίσκεται στο πλευρό του, συγκλονίζοντας πρόσφατα με εξομολόγησή της.

Μπορεί η επιλογή να είναι του Κυριάκου Μητσοτάκη, ωστόσο σύμφωνα με όσα μεταδίδει το matrix24.gr, η πρώην υπουργός και πρώην Επίτροπος Άννα Διαμαντοπούλου πέρασε και την πόρτα του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, προκειμένου να τον ενημερώσει για την υποψηφιότητά της για την Προεδρία του ΟΟΣΑ.

Ο Κώστας Καραμανλής, μάλιστα, την δέχθηκε παρά το γεγονός ότι απέχει από ραντεβού λόγω κορωνοϊού όλο το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν δίστασε να τη διαβεβαιώσει ότι θα συνδράμει την υποψηφιότητά της. Το κλίμα εξάλλου, λέγεται πως ήταν καλό, και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά σε μία συνάντηση που διήρκεσε πάνω από μισή ώρα.

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Φωτογραφία που προκαλεί σοκ!

Εμφανώς αδυνατισμένος, με casual ριγέ t–shirt και έχοντας αφήσει γενειάδα, είχε εμφανιστεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε οικογενειακή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη στο Instagram, με αφορμή γενέθλιά της. Ωστόσο, η αλήθεια είναι, ότι την προσοχή την “τράβηξε” η κούκλα κόρη τους.

Συγκεκριμένα, σε αυτή τη φωτογραφία, βλέπουμε τα δύο παιδιά του ζευγαριού, τα οποία έχουν μεγαλώσει αρκετά. Η κόρη τους, Αλίκη, είναι μια κούκλα και όσο μεγαλώνει μοιάζει στη μαμά της. Εσείς τι λέτε; Μιας και αναφερθήκαμε στα παιδιά του ζευγαριού, δείτε εδώ τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η Παζαΐτη στα γενέθλιά τους.

Δείτε και μόνοι σας στο Athensmagazine.gr:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νατάσα Παζαΐτη (@natasapazaitibhc) στις

Απρ, 2020 στις 10:41 πμ PDT

Αποκάλυψη-σοκ για τον Κώστα Καραμανλή: «Πήγαινε...» (Video)

Σε μία αποκάλυψη-σοκ προχώρησε η Σοφία Μουτίδου για τον Κώστα Καραμανλή, μέσω της εκπομπής The Booth που προβάλλεται στο Open, κάνοντας τα κορίτσια να σοκαριστούν.

Δείτε όλα όσα είπε:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share