Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε έναν από τους πιο γνωστούς αδέσποτους σκύλους της Αθήνας!

Τραγική είδηση!

2 Δεκεμβρίου 2020 11:02
Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε έναν από τους πιο γνωστούς αδέσποτους σκύλους της Αθήνας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος ενός από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς αδέσποτους σκύλους στο κέντρο της Αθήνας.

Πριν από πέντε ημέρες, ο σκύλος βρήκε τραγικό θάνατο στην οδό Σοφοκλέους από διερχόμενο φορτηγό.

Τον Σωκράτη, όπως αποκαλούσαν τον σκύλο, βρήκε λίγο αργότερα ένας υπάλληλος του δήμου Αθηναίων.

Ο Σωκράτης ήταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος που «σύχναζε» στην Ερμού, στην πλατεία Συντάγματος και την ευρύτερη περιοχή, ενώ πολλοί τον παρομοίαζαν με λιοντάρι λόγω του τριχώματός του. Όπως αναφέρει ο σύλλογος forgottenstrays, μετά το ατύχημα, ο σκύλος μεταφέρθηκε με βαν του δήμου Αθηναίων στο ΔΙΚΕΠΑΖ αλλά δεν τα κατάφερε.

Την ίδια ώρα οργή προκαλεί και η είδηση ενός άνανδρου τύπου που έδεσε τον σκύλο του στην μέση του δρόμου και εξαφανίστηκε!

Έπιασαν 77χρονο που δηλητηρίασε σκύλο με φόλα στην Λιβαδειά

Αντιμέτωπος με βαρύτατη ποινή κάθειρξης βρίσκεται ένας αδίστακτος ηλικιωμένος, ο οποίος καταγράφηκε από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος του σπιτιού μιας 60χρονης σε χωριό της Λιβαδειάς να δηλητηριάζει με φόλα τον σκύλο της μέσα στο περιφραγμένο οικόπεδο!

Η γυναίκα βρήκε το άτυχο ζώο ετοιμοθάνατο και το μετέφερε σε κτηνίατρο, που όμως δεν κατάφερε να το σώσει. Στη συνέχεια, παρέδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Λιβαδειάς το οπτικό υλικό που είχε καταγραφεί από τις κάμερες και έδειχνε τον 77χρονο δράστη να ρίχνει την δηλητηριασμένη τροφή στον άτυχο σκύλο.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ο οποίος του άσκησε δίωξη για θανάτωση ζώου και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Με την ευκαιρία διαβάστε και αυτό: Φλώρινα: Τουλάχιστον 50 σκύλοι δηλητηριασμένοι από φόλες!

Με την πρόσφατη αυστηροποίηση των ποινών για τέτοιου είδους αδικήματα που μετατράπηκαν σε κακουργηματικού χαρακτήρα, απειλείται με ποινή κάθειρξης ως δέκα ετών και με εξ ίσου βαριά χρηματική ποινή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share