Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αστυνομικοί ζητούσαν από 70χρονη έξω από νεκροταφείο να δουν το μνήμα της κόρης της για να μην της δώσουν 600 ευρώ πρόστιμο

Αδιανόητο!

2 Δεκεμβρίου 2020 09:39
Αστυνομικοί ζητούσαν από 70χρονη έξω από νεκροταφείο να δουν το μνήμα της κόρης της για να μην της δώσουν 600 ευρώ πρόστιμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά αναλγησίας των αστυνομικών που έρχονται στο φως μετά από καταγγελίες πολιτών.

Περιστατικά που δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο από τις αστυνομικές αρχές για συλλογή προστίμων, προκαλούν αντιδράσεις και θλίψη.

Η Τασούλα Κωνσταντινίδου, φίλη μιας χαροκαμένης μάνας που πήγε να θυμιατίσει το μνήμα της κόρης της, η οποία έχασε έφυγε από τη ζωή στα 40 χρόνια της, έπεσε σε έλεγχο της αστυνομίας ακριβώς έξω από το νεκροταφείο το οποίο βρίσκεται δίπλα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει η φίλη της κας Ελένης στον Focus Fm 103,6, η ηλικιωμένη γυναίκα η οποία δεν φορούσε μάσκα και δεν είχε βεβαίωση μετακίνησης είπε στους αστυνομικούς ότι θα επισκεπτόταν το μνήμα της κόρης της και θα επέστρεφε στο σπίτι. Σύμφωνα με με την καταγγελία, ο ο αστυνομικός φέρεται να απαίτησε από τη μητέρα να του δείξει το μνήμα για να μην της βεβαιώσει πρόστιμο 600 ευρώ.

Ακούστε όσα δήλωσε:

900 ευρώ πρόστιμο σε 17χρονη - Σε απόγνωση ο άνεργος πατέρας (Video)

Πρόστιμο 900 ευρώ βεβαιώθηκε σε μία 17χρονη στην Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σάββατο. Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, ο Πολυχρόνης Αναστασιάδης έκανε καταγγελία στον Focus FM σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε αυτό, λέγοντας ουσιαστικά πως τουλάχιστον για τα 300 ευρώ σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, την ευθύνη την έχουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Και αυτό γιατί όπως αναφέρει στην καταγγελία που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό, η κόρη του μαζί με τις φίλες της, ήταν ένα τετράγωνο από το σπίτι, όταν τις σταμάτησαν για έλεγχο. Ενώ, δείτε πότε διπλασιάζεται το πρόστιμο για τη μή χρήση μάσκας στο αυτοκίνητο.

Αυτό έγινε στις 20:40 περίπου και όπως τονίζει, μέχρι να ζητηθούν εξηγήσεις, να διασταυρωθούν τα στοιχεία κτλ, η ώρα πέρασε και πήγε μετά τις 21:00.

Έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν να την γράφουν εκτός από μάσκα, άσκοπή μετακίνηση και για το γεγονός ότι κυκλοφορούσε σε ώρα που ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας. Έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν να την γράφουν εκτός από μάσκα, άσκοπή μετακίνηση και για το γεγονός ότι κυκλοφορούσε σε ώρα που ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ακούστε τα όσα είπε:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share