Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πτώμα 26χρονης βρέθηκε στο δρόμο - Ήταν γυμνή

Θρίλερ!

1 Δεκεμβρίου 2020 15:41
Πτώμα 26χρονης βρέθηκε στο δρόμο - Ήταν γυμνή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοκαριστικό γεγονός σημειώθηκε στις ΗΠΑ όπου και κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες διότι βρέθηκε νεκρή η γνωστή influencer Alexis Sharkey. Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες "έφυγε" από τη ζωή ο Τζον Γκίλμπερτ Γκετί.

Συγκεκριμένα η Alexis ήταν κάτοικος του Χιούστον και το πτώμα της ανακαλύφθηκε από εργάτες το πρωί του Σαββάτου, σε λιγότερο δηλαδή από 24 ώρες από την εξαφάνισή της. Οι εργάτες την είδαν στην άκρη του δρόμου και ειδοποίησαν την αστυνομία. Το γυμνό της πτώμα δεν είχε εμφανή τραύματα.

Η Sharkey, όπως αναφέρει η NY POST, είχε περίπου 21.000 followers στο Instagram και συχνά δημοσίευε φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Tom Sharkey. Παντρεύτηκαν πέρσι αλλά είχαν ήδη κάποια προβλήματα. “Πρόσφατα, μου είχε πει ότι είχαν θέματα και ότι είχαν βάλει μπροστά το διαζύγιο” δήλωσε μια από τις καλύτερές της φίλες, η Tanya Ricardo.

"Ήταν ένα πολύ ιδιωτικό άτομο. Δεν μοιράστηκε πολλά για το τι συνέβαινε στο σπίτι" πρόσθεσε. Οι νέες λεπτομέρειες δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με το πότε ενημερώθηκαν τα αγαπημένα της πρόσωπα για τον θάνατό της και τι ακριβώς τον προκάλεσε.

Η Stacy Robinault, η μητέρα της άτυχης 26χρονης, είπε αρχικά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η κόρη της έφυγε από το διαμέρισμά της, έπειτα από έναν καβγά. Δεν πήρε το αυτοκίνητό της και κανείς δεν μπόρεσε να την βρει για το υπόλοιπο της νύχτας και το επόμενο πρωί, είπε η οικογένεια.

Την επόμενη μέρα, ο σύζυγος κάλεσε τη μαμά της για να την ενημερώσει ότι η κόρη της έλειπε, και αργότερα εκείνο το βράδυ - περισσότερες από 12 ώρες μετά την εύρεση του σώματος του Αλέξη από τις αρχές - η απογοητευμένη μητέρα έγραψε στο Facebook για να ζητήσει βοήθεια για να εντοπίσει την κοπέλα.

"Παρακαλώ μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση !!! Η κόρη μου, Alexis Sharkey, λείπει !! Κανείς δεν έχει ακούσει για πάνω από 24 ώρες και εμπλέκεται η αστυνομία. Ζει στο Χιούστον του Τέξας από τον Ιανουάριο και εκεί ήταν που την είδαν τελευταία φορά. Βοηθήστε μας να την βρούμε και να την φέρουμε στο σπίτι με ασφάλεια !! Είμαστε τόσο απελπισμένοι !!! Παρακαλώ μοιραστείτε το!!".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share