Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σον Κόνερι: Αποκαλύφθηκε η πραγματική αιτία θανάτου του ηθοποιού

Σοκ!

1 Δεκεμβρίου 2020 14:41
Σον Κόνερι: Αποκαλύφθηκε η πραγματική αιτία θανάτου του ηθοποιού
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η αιτία θανάτου του θρυλικού ηθοποιού Σον Κόνερι επιβεβαιώθηκε σχεδόν ένα μήνα μετά την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή. Ο Σον Κόνερι πέθανε σε ηλικία 90 ετών πέθανε στον ύπνο του από αναπνευστική ανεπάρκεια στο σπίτι του στις Μπαχάμες στις 31 Οκτωβρίου.

Αντιμετώπιζε θέματα με την υγεία του αρκετό καιρό πριν το μοιραίο γεγονός. Η επίσημη αιτία θανάτου του χαρακτηρίστηκε ως «αναπνευστική ανεπάρκεια» που προκλήθηκε από πνευμονία, γήρας και κολπική μαρμαρυγή, μια καρδιακή κατάσταση που προκαλεί ακανόνιστες ταχυπαλμίες.

Μιλώντας από το σπίτι του ζευγαριού στο Lyford Cay αυτόν τον μήνα, η σύζυγός του δήλωσε: «Θα επαναφέρουμε τον Σον στη Σκωτία, αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία. Ήθελε να διασκορπιστεί η στάχτη του στις Μπαχάμες και επίσης στην πατρίδα του». «Όποτε είναι δυνατόν και ασφαλές να ταξιδέψουμε ξανά, τότε το πλάνο της οικογένειας είναι να επιστρέψει στη Σκωτία μαζί του. Θα θέλαμε να οργανώσουμε ένα μνημόσυνο στη Σκωτία», συμπλήρωσε η σύζυγος του.

Σοκ: Νεκρή διάσημη ηθοποιός

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της διάσημης ηθοποιού Broselianda Hernández Boudet, η οποία βρέθηκε νεκρή σε παραλία του Μαϊάμι!

Όπως αναφέρει η New York Post, η 56χρονη ηθοποιός είπε στους συγγενείς της πως πάει να αγοράσει τσιγάρα. Τα ίχνη της χάθηκαν και ο τραγικός επίλογος γράφτηκε στην παραλία. Ενώ, διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ότι νόσησε από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να περάσει πολύ δύσκολα.

Τα αίτια θανάτου της Broselianda δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη ωστόσο η αστυνομία έχει απορρίψει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η Hernandez, με καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο, έχει τεράστια καριέρα στην αμερικανική showbiz, καθώς συμμετείχε στην καριέρα της σε δεκάδες σειρές αλλά και σε θεατρικά έργα.

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός ηθοποιός

Ο θρυλικός ηθοποιός από την Ινδία, Soumitra Chatterjee, γνωστός από τις δουλειές του με τον οσκαρικό σκηνοθέτη Satyajit Ray, πέθανε από επιπλοκές λόγω κορωνοϊού. Ενώ, διάσημος αστέρας του Χόλιγουντ σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ότι νόσησε από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να περάσει πολύ δύσκολα.

Ο 85χρονος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο στην πόλη της Καλκούτα στις 6 Οκτωβρίου έπειτα από θετικό τεστ για τον ιό. Η καριέρα του κράτησε για περισσότερο από έξι δεκαετίες.

Ο Chatterjee, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 300 ταινίες, ήταν επίσης επιτυχημένος θεατρικός συγγραφέας, θεατρικός ηθοποιός και ποιητής. Αν και μερικές εβδομάδες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, έκανε εκ νέου τεστ και βγήκε αρνητικό, η κατάστασή του επιδεινώθηκε σύντομα και τέθηκε σε αναπνευστήρα την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου. Πέθανε τη Δευτέρα το πρωί.

Ο Chatterjee ήταν ίσως πιο γνωστός για τη δουλειά του με τον Ray, έναν από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες στον κόσμο και δημιουργό της Apu Trilogy.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share