Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ρίγη συγκίνησης με την ανακοίνωση των Lidl: "Χαρίζουμε..."

Τι συμβαίνει;

1 Δεκεμβρίου 2020 06:47
Ρίγη συγκίνησης με την ανακοίνωση των Lidl:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το ξεκίνημα της Lidl Κύπρου, εδώ και δέκα χρόνια, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κουλτούρα και τη λειτουργία της εταιρίας, εμβαθύνοντας πάνω σε πέντε πυλώνες που αφορούν στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στα υπεύθυνα προϊόντα, στους εργαζόμενους και στους επιχειρηματικούς εταίρους.

Στο πλαίσιο αυτό στηρίζει τον αντικαρκινικό σύνδεσμο Κύπρου αφού αναλαμβάνει για 4η χρονιά τα έξοδα του Επισιτιστικού Προγράμματος του Κέντρου «Αροδαφνούσα», ενώ στηρίζει για πρώτη χρονιά το Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας.

Από το 2012 η Lidl Κύπρου στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο με χρηματικές και προϊοντικές δωρεές που φτάνουν τις 360.000€. Οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LIDL αυτά τα δέκα χρόνια που δραστηριοποιείται στην Κύπρο εκτείνονται σε διάφορους τομείς. Από τη στήριξη της «Αροδαφνούσας» και του Ερυθρού Σταυρού μέσω της παραχώρησης τροφίμων έως τη συνεργασία με την ΚΟΠ με στόχο μία ποιοτικότερη ζωή, μέσω της ισορροπημένης διατροφής και της άσκησης.

Εξίσου σημαντική προτεραιότητα είναι η προστασία του περιβάλλοντος αφού τα τελευταία 10 χρόνια που δραστηριοποιείται στα χρόνια η Lidl Κύπρου μειώνει συνεχώς τις συσκευασίες, αυξάνει την ανακύκλωση και παράλληλα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας μέσω της επένδυσης σε νέες τεχνολογίες.

Αρωγός του Αντικαρκινικού Συνδέσμου

Και φέτος τα Χριστούγεννα η Lidl Κύπρου στηρίζει τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο και το ίδρυμα Αροδαφνούσα. Συγκεκριμένα, από τις 30 Νοεμβρίου και τις 7 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά συσκευασίας επιλεγμένων ξύλινων παιχνιδιών, η Lidl Κύπρου προσφέρει 15€ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Τη σημασία της φετινής ενέργειας επεσήμανε η Πρόεδρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, κ. Μύρια Σταυράκη, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φέτος, ήρθαμε αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η πανδημία του COVID-19 μας επηρέασε όλους. Παρά τις προκλήσεις, όμως, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου δεν σταμάτησε να εξυπηρετεί χιλιάδες ασθενείς με καρκίνο σε όλη την Κύπρο προσαρμόζοντας τις δωρεάν υπηρεσίες του στα νέα δεδομένα.

Για να μπορούμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα τις υπηρεσίες μας στους ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους που τις χρειάζονται, βασιζόμαστε σε πρωτοβουλίες όπως αυτή της Lidl Κύπρου. Για εμάς, η Lidl Κύπρου είναι ένας από τους πολυτιμότερους συμμάχους μας και είμαστε ευγνώμονες που την έχουμε δίπλα μας, σύμμαχο και συμπαραστάτη. Με την ενέργεια αυτή, η Lidl Κύπρου μας δίνει την ευκαιρία να καλέσουμε το κυπριακό κοινό να στηρίξει για ακόμα μια φορά το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου με την αγορά των ξύλινων παιχνιδιών».

Και φέτος τα Χριστούγεννα το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα επιλέξετε να αγοράσετε για το παιδί σας, το εγγόνι σας ή κάποιο δικό σας μπορεί να δώσει χαρά όχι μόνο στον παραλήπτη αλλά να μοιράσει χαμόγελα σε άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Μην ξεχνάτε ότι από τις 30 Νοεμβρίου και τις 7 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά επιλεγμένων ξύλινων παιχνιδιών από τα Lidl βοηθάτε να ενισχυθεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος. Μιας και αναφερθήκαμε στα Lidl, δείτε εδώ τις προσφορές της εβδομάδας.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share