Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Κορωνοϊός: Άγριο «ξέσπασμα» Χαρδαλιά για τα δημοσιεύματα για τον ΕΟΔΥ

Όλα όσα είπε στην ενημέρωση

30 Νοεμβρίου 2020 20:19
Κορωνοϊός: Άγριο «ξέσπασμα» Χαρδαλιά για τα δημοσιεύματα για τον ΕΟΔΥ
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε ένα άγριο «ξέσπασμα» προχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς σχετικά με τα δημοσιεύματα, που αφορούσαν τον ΕΟΔΥ και τη διαχείριση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, λίγο μετά τη σχετική τοποθέτηση του προέδρου του, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να «βλέπει» πολιτική στόχευση.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στα δημοσιεύματα υπογράμμισε: «Όσα γράφτηκαν χθες, όλοι εμείς στην οικογένεια της πολιτικής προστασίας τα θεωρούμε παντελώς άδικα και παντελώς αβάσιμα. Ούτε διπλοί τρόποι καταγραφής κρουσμάτων υπάρχουν, ούτε δυσαρέσκειες και προβλήματα στις μεταξύ μας σχέσεις και επικοινωνία. Υπάρχει μόνο η κοινή μας αγωνία για την καθημερινή προάσπιση της δημόσιας Υγείας, υπάρχει το κοινό μας άγχος για να προλάβουμε τα πάντα και παντού σε όλη τη χώρα».

«Οι στιγμές είναι δύσκολες και απαιτούν από όλους σοβαρότητα, απαιτούν από όλους προσήλωση στον στόχο και στο αποτέλεσμα» δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς και προσέθεσε: «Ο ΕΟΔΥ, οι επιστήμονές του, οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοί του είναι ήρωες της πρώτης γραμμής αυτής της πανδημίας. Όλοι εμείς της Πολιτικής Προστασίας το ξέρουμε και συνεχίζουμε μαζί τους τον αγώνα, αδιαφορώντας για δημοσιεύματα και αναφορές που απλά επιχειρούν να προκαλέσουν εσωστρέφεια και δυσπιστία στους πολίτες για τα πραγματικά δεδομένα αυτής της πρωτόγνωρης, παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης και προφανώς με πολιτική στόχευση».

«Η ουσία είναι μία. Είναι ώρα ευθύνης για όλους. Είναι ώρα μάχης για όλους και εμείς όλοι στην Πολιτική Προστασία το ξέρουμε και όλοι μαζί, μαζί με τον ΕΟΔΥ, μαζί με το υγειονομικό προσωπικό, μαζί με το υπουργείο Υγείας, όλοι οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής συνεχίζουμε» κατέληξε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share