Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

30 Νοεμβρίου 2020 16:18
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που νοσηλευόταν εδώ και δύο εβδομάδες με κορωνοϊό.

Το νοσοκομείο αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο σήμερα στις 15:45, μετά από νοσηλεία δώδεκα (12) ημερών».

Κορωνοϊός: Η αλήθεια για το φάρμακο που έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος από την Αμερική

Τι τελευταίες μέρες μία είδηση απασχολεί το κοινό με αυτή να είναι η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου όπου και βγήκε έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν αλλά αυτό που θέλουν να μάθουν οι περισσότεροι είναι αν έλαβε το φάρμακο από την Αμερική.

Συγκεκριμένα η διευθύντρια ΜΕΘ του Ευαγγελισμού Αναστασία Κοτανίδου προχώρησε σε διάψευση όσων είχαν ακουστεί τις τελευταίες μέρες αναφορικά με φάρμακο για τον κορωνοϊό από την Αμερική που δόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα τα οποία ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει» υπογράμμισε.

«Όταν μιλάμε για τέτοια πράγματα θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό είναι οι θεράποντες ιατροί» είπε πριν δώσει τον λόγο στην κ. Κοτανίδου ο διοικητής του Ευαγγελισμού κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια των ΜΕΘ χθες στον Ευαγγελισμό δεν υπήρξε καμία εισαγωγή ασθενούς, οπότε υπάρχουν ελεύθερα κρεβάτια. Το ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του Ιερώνυμου που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ανέφερε: «Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου εξελίσσεται αρκετά ικανοποιητικά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share