Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτοκτόνησε 16χρονος - Mόλις η μητέρα άνοιξε το κινητό του... (Video)

Ανατριχιαστικό

29 Νοεμβρίου 2020 20:54
Αυτοκτόνησε 16χρονος - Mόλις η μητέρα άνοιξε το κινητό του... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο Ντάνιελ ήταν μόλις 16 ετών όταν ξαφνικά μία μέρα αυτοκτόνησε! Η μητέρα του μόλις άνοιξε το κινητό του έπαθε σοκ με όλα όσα είδε. Ο 16χρονος είχε πέσει θύμα αμείλικτου εκφοβισμού, εδώ και χρόνια. Ένιωθε κοροϊδία και επίθεση ψυχικά. Έβγαζε ένα γενναίο πρόσωπο προς την οικογένειά του, αλλά έδινε σκληρή μάχη μέσα του.

Οι γονείς του προσπάθησαν να λάβουν κάποια βοήθεια ή υποστήριξη από το σχολείο, αλλά δεν βοηθήθηκαν ποτέ. Επίσης, ένας άνδρας μια εβδομάδα μετά τον θάνατο της γυναίκας του βρήκε αυτή τη φωτογραφία, που είχε ξεχάσει κατά λάθος στο κινητό της. Εκεί πάγωσε και δεν πίστευε στα μάτια του.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να ακούσετε τα λόγια της μητέρας του:

27χρονη «πάγωσε» όταν ξύπνησε και είδε αυτή τη φωτογραφία της στο κινητό - Την είχαν...

Το σοκ της ζωής της υπέστη μια 27χρονη όταν ξύπνησε και βρήκε στο κινητό της μια φωτογραφία, για την οποία δεν υπάρχει τουλάχιστον λογική εξήγηση για το πώς στο καλό τραβήχτηκε!

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δεν βρισκόταν κανείς στο σπίτι της ώστε να την απαθανατίσει, επιτείνοντας την αίσθηση του τρομακτικού! Ενώ, ένας 34χρονος Βρετανός ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε σε φωτογραφία το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού με την κάμερά του

«Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Φρίκαρα τελείως γιατί η φωτογραφία δεν υπήρχε όταν έπεσα να κοιμηθώ», εκμυστηρεύτηκε η ξανθιά μητέρα δύο αγοριών.

«Ο μεγάλος μου γιος είχε φύγει για δουλειά 45 λεπτά πριν τραβηχτεί η φωτογραφία και ο μικρός ήταν μαζί με τον μπαμπά του», διευκρινίζει η 27χρονη συμπληρώνοντας: «Το σπίτι ήταν κλειδωμένο και δεν υπήρχε κανένα σημάδι παραβίασης».

Το γεγονός μάλιστα ότι «αν και ξέρω πως δεν πρέπει, το κινητό μου ήταν κάτω από το μαξιλάρι και το βρήκα εκεί όταν ξύπνησα», περιπλέκει ακόμα περισσότερο το μυστήριο.

«Δεν γίνεται να τράβηξα μόνη μου τη φωτογραφία, ενώ αν έμπαινε κανείς στο δωμάτιο θα το καταλάβαινα. Ξυπνάω πολύ εύκολα», υποστήριξε, τρέμοντας πλέον από το φόβο.

Η Βρετανίδα επιστράτευσε μέχρι και παραφυσικό ερευνητή, ο οποίος αφού εξέτασε την εικόνα, παραδέχθηκε ότι «είναι ανατριχιαστικό».

«Τα πνεύματα πολλές φορές, κάνουν πράγματα για να τραβήξουν την προσοχή μας», τόνισε ο Sammy Rawlinson, συμπληρώνοντας: «Αν έχουμε χάσει κάποιον τον τελευταίο χρόνο, είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσει να μας προσεγγίσει».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share