Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

"Πετάξτε το": Μη ασφαλές αυτό το τρόφιμο των Lidl - Προσοχή

Καταναλωτές δώστε βάση!

29 Νοεμβρίου 2020 06:53
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από λίγο καιρό, ο ΕΦΕΤ με επίσημη ανακοίνωση προειδοποίησε τους καταναλωτές των Lidl πως ένα τρόφιμο από τα ράφια του κρίθηκε μη ασφαλές!

Ποιο είναι το τρόφιμο των Lidl - Η επίσημη ανακοίνωση

Μέλι ανθέων, εμπορικής ονομασίας «ΜΕΛΑΝΘΗ», καθαρού βάρους 900g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 200425 και ημερομηνία λήξης 25/04/2022. Το ανωτέρω προϊόν συσκευάζεται από την επιχείρηση «ΜΕΛΙΝΤΑ Ε.Π.Ε.», ενώ ελήφθη από το υποκατάστημα της επιχείρησης «ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ», Χρήστου Μπέκα και Ηλία Μπερτόλη, Τ. Κ 19004 ΣΠΑΤΑ – ΑΤΤΙΚΗ.

Μετά από την εξέταση του ανωτέρω δείγματος από την Α’ Χημική Υπηρεσία Αθηνών, Τμήμα Α’, του Γενικού Χημείου του Κράτους, της Α.Α.Δ.Ε., διαπιστώθηκε η παρουσία της χημικής ουσίας 4-μεθυλ-ιμιδαζόλιο (4-ΜΕΙ), η οποία αποτελεί δείκτη της παρουσίας των πρόσθετων χρωστικών «καραμελόχρωμα Ε150c και Ε150d», οι οποίες δεν επιτρέπονται στο μέλι και χαρακτηρίστηκε ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν. Μιας και αναφερθήκαμε στα Lidl, δείτε εδώ μια καταγγελία που έγινε για τις προσφορές.

Δείτε το:

Μέλι Ανθέων Lidl

Σούσουρο με τα Lidl: Πανικός στα καταστήματα από 30/11 - Τι πρόκειται να συμβεί τη νέα εβδομάδα;

"Πανικός" με το φυλλάδιο που βγάζουν τα Lidl από 30/11 έως 05/12 και αυτό γιατί "χτυπάνε" τον ανταγωνισμό με προσφορές επώνυμων προϊόντων που όλοι έχουν ανάγκη για το σπίτι και το ψυγείο τους, ενημερώνοντας μάλιστα τους καταναλωτές τους, νωρίτερα, από τους υπόλοιπους για όσα… έρχονται.

Συγκεκριμένα, μέσα από την επίσημη σελίδα της γνωστής αλυσίδας στο Facebook, είδαμε ένα teaser, το οποίο προαναγγέλλει τις προσφορές που θα δούμε από την ερχόμενη Δευτέρα 30/11. Εκτός από τις προσφορές, δείτε εδώ και κάποιες καταγγελίες.

Δείτε το εξώφυλλο με τις προσφορές στο Athensmagazine.gr:

φυλλάδιο προσφορών Lidl

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share