Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στοιβαγμένα φέρετρα με θύματα του κορωνοϊού - Σοκάρουν οι εικόνες από την Τουρκία (Video)

Ανατριχιαστικό

28 Νοεμβρίου 2020 20:44
Στοιβαγμένα φέρετρα με θύματα του κορωνοϊού - Σοκάρουν οι εικόνες από την Τουρκία (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Εικόνες σοκ, με φέρετρα στοιβαγμένα από νεκρούς του κορωνοϊού, έρχονται έξω από νεκροταφείο της Κωνσταντινούπολης, με τις αρχές να τα φορτώνουν σε πούλμαν, κάτω από άκρα μυστικότητα, προκειμένου να μην πάρει διαστάσεις το θέμα, ενώ ραγδαίες εξελίξεις έχουμε με το εμβόλιο.

Η πραγματική εικόνα της πανδημίας στην Τουρκία δεν είναι γνωστή, αφού το καθεστώς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί με κάθε μέσο να αποκρύψει τα πραγματικά στοιχεία.

Δείτε το σχετικό βίντεο που μετέδωσε το Live News του MEGA:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ...» - Σοκάρουν τα λόγια πρώην ασθενούς με κορωνοϊό (Video)

Δραματικές ήταν οι στιγμές που έζησε στο νοσοκομείο, στον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Αντώνης Δεντζικιώτης, ο οποίος προβλήθηκε από κορωνοϊό και νοσηλεύτηκε για οχτώ ημέρες. Επίσης, για την κατάσταση που βίωσε όταν νόσησε με κορωνοϊό μίλησε στo «Mega» ο καρδιολόγος και διευθυντής του ΕΣΥ, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

“Σε ένα θάλαμο τεσσάρων ατόμων πέρασαν έξι άτομα και οι 3 διασωληνώθηκαν. Αυτά έγιναν μπροστά μου. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να το ξεχάσω, πρώτη φορά το έχω ζήσει στην ζωή μου. Ήμουν οριακά όπως μου είπαν οι γιατροί. Ανησυχούσα για το σπίτι και εκεί ήταν θετική και η σύζυγος μου και τα δύο παιδιά μου”, είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” στο MEGA.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι “ήταν πολύ δύσκολες οι ώρες στο νοσοκομείο. Είσαι ολομόναχος. Τον πόνο που είδα από ανθρώπους της ηλικίας μου και μικρότερης δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Βρέθηκα εκεί μετά από μια εβδομάδα που ήμουν με πυρετό και βήχα. Ξαφνικά έπεσα και λιποθύμησα και τελικά είχα πνευμονία και βρέθηκα στο νοσοκομείο”.

Τι βλέπουν οι ασθενείς που πεθαίνουν από κορωνοϊό - Σοκαριστικό βίντεο γιατρού

Σοκάρει γιατρός στις ΗΠΑ, ο οποίος γύρισε ένα βίντεο για να δείξει στον κόσμο τι βλέπουν τις τελευταίες τους στιγμές οι ασθενείς που καταλήγουν από κορωνοϊό, στην προσπάθειά του να περάσει το μήνυμα στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα. Ενώ, σε γρίφο έχει εξελιχθεί το ζήτημα της άρσης των μέτρων του κορωνοϊού, μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις για τα κρούσματα, τους θανάτους και τους διασωληνωμένους, με ορισμένους τομείς να έχουν προτεραιότητα.

Σοκάρει γιατρός στις ΗΠΑ, ο οποίος γύρισε ένα βίντεο για να δείξει στον κόσμο τι βλέπουν τις τελευταίες τους στιγμές οι ασθενείς που καταλήγουν από κορωνοϊό, στην προσπάθειά του να περάσει το μήνυμα στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα.

«Φορέστε μάσκες – Είναι λιγότερο άβολο από να έχεις ένα κομμάτι πλαστικό στο λαιμό σου»

«Το να φοράμε τη μάσκα δεν είναι το ίδιο άβολο με το να έχεις ένα κομμάτι πλαστικό μέσα στον λαιμό σου», είναι το μήνυμα που στέλνει μέσω BBC ο Κένεθ Ρέμι στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε όσους δεν τηρούν ένα από τα βασικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

«Ελπίζω οι τελευταίες στιγμές της ζωής σου να μην μοιάζουν κάπως έτσι», αναφέρει στο μήνυμά που θέλει να περάσει στον κόσμο δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ένιωσε την υποχρέωση να γυρίσει αυτό το βίντεο όταν είδε τα συναισθήματα που προκαλεί ο θάνατος ενός ασθενούς από κορωνοϊό στην ιατρική του ομάδα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share