Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέο «βαρύ» χτύπημα στην οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου: Ακόμη ένας θάνατος τους «τσάκισε»

Τραγωδία...

27 Νοεμβρίου 2020 20:35
Νέο «βαρύ» χτύπημα στην οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου: Ακόμη ένας θάνατος τους «τσάκισε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα νέο «βαρύ» χτύπημα ήρθε στην οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου, καθώς φαίνεται πως θρηνεί ακόμη ένα θάνατο, ο οποίος τους «τσάκισε».

Συγκεκριμένα, η Μένη Κυριάκογλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 67 ετών. Η υπέροχη ηθοποιός πέθανε αιφνιδιαστικά από ανακοπή καρδιάς. Ήταν ευαίσθητη, τρυφερή και ένα από τα αγαπημένα κορίτσια στο χώρο του θεάτρου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το parallaximag.gr, η Μένη Κυριάκογλου έπαιξε στις σημαντικότερες παραστάσεις της Πειραματικής που ήταν το σπίτι της και συνδέθηκε με δεσμούς φιλίας, σχεδόν οικογένειας με όλη την ομάδα που παρέμεινε μαζί τους μέχρι το τέλος. Είχε τραγουδήσει σε θεατρικά τραγούδια του Κώστα Βόμβολου που κυκλοφόρησαν και στη δισκογραφία.

Οι φίλοι της ήταν λίγοι και καλοί, όπως ο Νίκος Σεργιανόπουλος, για τον οποίο υπήρξαν νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις, και ο Χρήστος Αρνομάλλης. «Το δηλώνω απερίφραστα ότι είμαι αθεράπευτη νοσταλγός πολλών πραγμάτων. Η περίπτωσή μου δεν έχει γιατρειά. Νοσταλγώ με πάθος, πολλές φορές αχαλίνωτα πράγματα, ανθρώπους, καταστάσεις και ό,τι μπορεί κάποιος να φανταστεί, πιστεύω δε ότι πολλές φορές αυτά που νοσταλγώ αφόρητα είναι καλοί φίλοι, που έρχονται να μου κάνουν επίσκεψη και να τα πούμε, να ιδωθούμε, να γελάσουμε, να κλάψουμε, να θυμηθούμε, να ξεγνοιάσουμε, να χαρούμε, να νοσταλγήσουμε με την ησυχία μας και όσο τραβάει και ποθεί η ψυχή μας, είτε αυτά που νοσταλγώ είναι πρόσωπα είτε καταστάσεις, έρωτες, βιβλία, ταινίες, παραστάσεις, παιγνίδια, το ωραίο μπλε βάζο της θείας μου, τις τηγανητές πατάτες της μαμάς μου, το ευτυχισμένο γέλιο της φίλης μου» είχε γράψει η Μένη Κυριάκογλου στη «Μακεδονία της Κυριακής».

"Ήθελε να κάνουμε σ@ξ" - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Νίκο Σεργιανόπουλο

Νίκος Σεργιανόπουλος: Μέσα από τις αφηγήσεις ξεδιπλώνεται η ολισθηρή και επικίνδυνη ζωή που επέλεξε ο δημοφιλής ηθοποιός, οι "αταίριαστες" γνωριμίες του με ετερόκλητα άτομα του περιθωρίου, οι εμμονές του σε μια καθημερινότητα που ισορροπούσε στην κόψη του ξυραφιού, αλλά και ένας αδιόρατος τρόμος για το κακό που τον πλησίαζε και παραμόνευε έξω από την πόρτα του.

Ανατριχιαστική είναι η αποκάλυψη φίλου του για κάτι "πολύ μεγάλο που θα συνέβαινε στη ζωή του", όπως του είχε εξομολογηθεί, και που "θα τον έκανε να τρίβει τα μάτια του". Φαίνεται ότι ο άτυχος Νίκος Σεργιανόπουλος είχε γράψει το σενάριο του τέλους του.

Ο Αιγύπτιος εραστής που νοσηλεύτηκε στο Δρομοκαΐτειο

"Με πήρε από την πιάτσα της πλατείας Κουμουνδούρου"

Επιβεβαιώνεται με τον πιο ηχηρό τρόπο, παρά τις αρχικές διαψεύσεις της Ασφάλειας, η κλήση σε κατάθεση του 30χρονου Αιγύπτιου Μ.Ν., στενού φίλου του θύματος, ότι μετά τα όσα είπε στις 12 Ιουνίου στην Αστυνομία, ζήτησε και μπήκε για νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο στις 16 του ίδιου μήνα.

Ο Αιγύπτιος ισχυρίστηκε, ότι με τον Νίκο γνωρίστηκε πριν από ενάμιση χρόνο στην πλατεία Κουμουνδούρου και συνήψαν σχέσεις. Μάλιστα, ο Μ.Ν. και το θύμα είχαν πάει και στο σκάφος του ηθοποιού ενάμιση μήνα πριν από το χαμό του. Πέραν των αναλυτικών αφηγήσεων που δίνει ο Ν.Μ. για τις προσωπικές τους συνευρέσεις, εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η στιχομυθία του με τους αστυνομικούς για τα μέτρα ασφαλείας που ελάμβανε ο ηθοποιός όταν δεχόταν φίλους στο σπίτι του.

Ο Αιγύπτιος αποκάλυψε ότι το θύμα δεν κλείδωνε ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ.

  • Ερώτηση: Όταν πήγαινες σπίτι του, ο Νίκος κλείδωνε από μέσα την πόρτα;
  • Απάντηση: Όχι, ποτέ.
  • Ερώτηση: Πότε είδες τελευταία φορά τον Νίκο;
  • Απάντηση: Είκοσι μέρες περίπου πριν πεθάνει με πήρε τηλέφωνο και πήγα από το σπίτι του. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Πέντε μέρες πριν πεθάνει τον έπαιρνα στο κινητό, αλλά δεν το σήκωνε. Για τον θάνατό του έμαθα από την τηλεόραση.
  • Ερώτηση: Ήξερες με ποια άτομα έκανε παρέα ο Νίκος;
  • Απάντηση: Όχι.
  • Ερώτηση: Γνωρίζεις τον άνδρα στη φωτογραφία που σου δείχνουμε; (γίνεται μνεία ότι στον μάρτυρα επιδείχθηκε η φωτογραφία του δολοφονηθέντος ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Νικολάου του Γερμανού και της Νικολέτας, γεν. 1952 στη Δράμα).
  • Απάντηση: Ναι, αυτός είναι ο Νίκος που σας λέω.
  • Ερώτηση: Κάτι άλλο έχεις να πεις;
  • Απάντηση: Όχι, δεν έχω.

Επίσης, ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που το θύμα είχε προσεγγίσει τον αλλοδαπό, όπως ο μάρτυρας ισχυρίζεται.

"Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου ήμουνα στην Κουμουνδούρου, στην πλατεία, και ήρθε ένας άνδρας με το αυτοκίνητό του, ένα μπλε μεγάλο και μου είπε να τον πλησιάσω. Στην αρχή φοβήθηκα, δεν πήγα, γιατί νόμιζα ότι ήταν αστυνομικός. Μου είπε να μη φοβάμαι και μου άνοιξε την πόρτα και μπήκα μέσα. Εγώ κατάλαβα ότι ήθελε να πάμε σπίτι του για να κάνουμε σ@ξ.

Τον λέγανε Νίκο. Βγήκαμε στην Πειραιώς και πήγαμε σπίτι του. Ήτανε βράδυ, γύρω στις 2.00. Το σπίτι του ήταν στο Παγκράτι, κοντά στη Φιλολάου. Πάρκαρε το αυτοκίνητο στον δρόμο, κατεβήκαμε, μου έδειξε το κουδούνι στην πολυκατοικία, άνοιξε μετά την πόρτα και ανεβήκαμε μετά στο σπίτι, στον τελευταίο όροφο, στον 5ο. Μπήκαμε σπίτι, μου ‘κανε ο Νίκος καφέ, καθίσαμε λίγο στο σαλόνι…"

Ο πρώην συγκάτοικός του Αλέξανδρος Ρήγας

"Ξαναβρεθήκαμε την εποχή που είχε το μπλέξιμο με την κοκαΐνη…"

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Αλέξανδρος Ρήγας, που είχε γνωρίσει το θύμα την άνοιξη του 1997 σε ένα καφέ πριν από την πρόταση που του είχε κάνει να συμμετέχει στους "Δύο ξένους", κατέθεσε και αυτός στην Αστυνομία όσα γνώριζε.

Σημαδιακή θεωρεί τη στιγμή που ο Σεργιανόπουλος συνελήφθη για τα ναρκωτικά στον Κολωνό. Ήταν η ευκαιρία για να ξαναγίνουν φίλοι, αλλά και η αρχή του τέλους για τον στενό συνεργάτη του, όπως καταθέτει στην Ασφάλεια. Επίσης, αφηγείται τη συγκατοίκησή τους στο Παγκράτι πριν από το 2000, αλλά και την αποχώρησή του από το σπίτι του θύματος το 2002.

"Συνέχισα να μένω στο σπίτι του για αρκετό χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μέχρι τα τέλη του έτους 2002, σε μία ημιμόνιμη βάση. Μετά το τέλος του σίριαλ "Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη" είχε αραιώσει η επικοινωνία μας, μέχρι που χάθηκε τελείως κάθε επαφή. Ξαναβρεθήκαμε λίγο πριν από τα περασμένα Χριστούγεννα, τον Δεκέμβριο 2007 δηλαδή, όταν τον Νίκο τον είχαν συλλάβει για την υπόθεση με τα ναρκωτικά.

Εγώ το περιστατικό αυτό το έμαθα μέσω ενός κοινού γνωστού μας, του Μάκη του ΠΡΟΒΑΤΑ, ο οποίος με ενημέρωσε τηλεφωνικά και ήρθε και με πήρε από το σπίτι και πήγαμε μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού που ήταν κρατούμενος ο Νίκος. Ο Νίκος ήταν λίγο αμήχανος στο τμήμα, κάναμε κάποια κουβέντα, αν χρειάζεται κάτι, αν θέλει φαγητό, συζητήσαμε για τους δικηγόρους και προσπάθησα να του συμπαρασταθώ όσο μπορούσα τόσο στο τμήμα όσο και τις επόμενες ημέρες, μέχρι που πήγε στο δικαστήριο και εγώ εκεί έδωσα κατάθεση υπέρ του Νίκου.

Το διάστημα εκείνο είχαμε πολύ συχνή επικοινωνία και είχαμε βγει τρεις φορές έξω. Μετά την απόφαση της μη προφυλάκισης είχαμε κανονίσει να βγούμε μαζί αλλά και με τον Μάκη ΠΡΟΒΑΤΑ και τον δικηγόρο του Νίκου, τον Αλέξη Κούγια, για φαγητό.

Τελικά η συνάντηση αυτή δεν έγινε. Από τότε, λοιπόν, μέχρι και πριν από τρεις εβδομάδες περίπου με τον Νίκο δεν ξαναβρεθήκαμε, αλλά κάποιες φορές μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Τελευταίο τηλεφώνημα ήταν πριν από τρεις εβδομάδες".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share