Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτοκτονία στο κέντρο της Αθήνας - Άνδρας έπεσε από τον 6ο όροφο

Σοκ

27 Νοεμβρίου 2020 11:37
Αυτοκτονία στο κέντρο της Αθήνας - Άνδρας έπεσε από τον 6ο όροφο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βουτιά θανάτου από κτίριο στην οδό Παπαρρηγοπούλου στο κέντρο της Αθήνας έκανε ένας άνδρας το πρωί της Παρασκευής. Επίσης, σοκάρει η είδηση όπου μια 24χρονη αυτοκτόνησε εξαιτίας του δεύτερου lockdown!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 το πρωί και η πτώση έγινε σε ακάλυπτο χώρο κτιρίου. Στο σημείο κλήθηκε η ΕΛΑΣ και η Πυροσβεστική, η οποία άνοιξε τη δίοδο για να περάσει το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Ο άνδρας που έπεσε στο κενό βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Σοκ στο Βόλο: 76χρονη έκοψε τις φλέβες και κρεμάστηκε από μονόζυγο μέσα στο σπίτι της

Σοκ προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο έδωσε τέρμα στη ζωή της μια 76χρονη γυναίκα στον Βόλο. Η 76χρονη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι της από συγγενικό της πρόσωπο που την αναζητούσε. Όταν μπήκε μέσα και αντίκρισε την άτυχη γυναίκα, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα φέρεται να έκοψε τις φλέβες της και στη συνέχεια κρεμάστηκε από μονόζυγο σε πόρτα του σπιτιού της ενώ αιμορραγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι υπήρχαν παντού αίματα. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σπίτι με ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά για την 76χρονη. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Σοκ: Αυτοκτόνησε 20χρονο μοντέλο

Το 20χρονο μοντέλο Κάιτλιν Οράλει έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς τα τελευταία 7 χρόνια τη βασάνιζαν οι εφιάλτες από τη σ3ξουαλική της κακοποίηση. Στα 13 της ένας μεγαλύτερος άνδρας την είχε βιάσει. Ενώ, το 21χρονο μοντέλο Alena Efremova ξυλοκοπήθηκε άγρια στα χέρια του δημοφιλέστατου Ρώσου YouTuber, Andrey Burim.

Η Κάιτλιν 7 χρόνια τώρα ζούσε έναν εφιάλτη και χρειάστηκε πολλές ώρες ψυχοθεραπείας αλλά και ψυχιατρικής παρακολούθησης για να καταφέρει να μάθει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους.

Όμως οι χαρακιές από αυτό που της είχαν κάνει, ήταν αρκετά βαθιές. Η ίδια δεν άντεχε και στο σκοτεινό δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Μάντσεστερ έβαλε τέρμα στη ζωή της. Κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε στο σημείο να βλάψει τον εαυτό της. Και όμως η 20χρονη το έκανε.

Μάλιστα από την αυτοκτονία συγκλονίστηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Ρόμπι Ουίλιαμς ο οποίος ήταν στενός φίλος του πατέρα της Κάιτλιν. Ό ίδιος μόλις έμαθε την είδηση του θανάτου της ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share